Αρχική Νέα 8+1 λόγοι για να ανοίξεις το δικό σου Cappuccio!

8+1 λόγοι για να ανοίξεις το δικό σου Cappuccio!

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Το Cappuccio διαθέτει ολοκληρωμένο concept με ξεκάθαρη ταυτότητα. Το concept υπερβαίνει την κατηγορία street café εισάγοντας ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης τα οποία ανταποκρίνονται στα θέλω του καταναλωτή και παράλληλα ένα επιχειρηματικό μοντέλο με βάσεις υγιούς κερδοφορίας.

cappuccio franchise 3

Παρακάτω θα βρεις τους 8+1 λόγους για να επενδύσεις στην πρόταση Cappuccio:

  • Ολοκληρωμένο concept με ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης τα οποία ανταποκρίνονται στα θέλω του καταναλωτή.
  • Ξεκάθαρη ταυτότητα με οικείες αγαπημένες γεύσεις από την Ιταλία. Γεύσεις που όλοι αγαπούν!
  • Πλούσιο προϊοντικό μείγμα με signature συνταγές που εξασφαλίζει την υψηλή επανάληψη και επισκεψιμότητα των πελατών και επιπλέον που οδηγεί σε μεγαλύτερη μέση απόδειξη και υψηλότερους τζίρους.
  • Φιλοσοφία που δημιουργεί εύκολα πιστό κοινό, που συνεχώς ανανεώνεται. Γευστικός καφές, πραγματικές λαχταριστές επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας. Αυτό ακριβώς που αποζητά ο καναταλωτής του σήμερα.
  • Πρόταση που εξελίσσεται, έχοντας στο επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του διεκδικώντας μερίδιο σε νέες αγορές

cappuccio

  • Επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο διασφαλίζει διαχρονική κερδοφορία αλλά και δυνατότητα ανάπτυξης μέσω ευέλικτων επιχειρηματικών μοντέλων  σύμφωνα με τις ανάγκες της τοπικής αγορές αλλά και το προφίλ του συνεργάτη.
  • Πολλαπλές πηγές εσόδων – πολλαπλές χρήσεις για διαφορετικά κοινά.Μέσω του sit in, του take away και του delivery, προσεγγίζεις διαφορετικά κοινά (εργαζόμενους, φοιτητές, περαστικούς κ.λπ.) και οδηγείσαι σε ελκυστικές πωλήσεις σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.
  • Τυποποημένα συστήματα και διαδικασίες, ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και ουσιαστική υποστήριξη στο νέο συνεργάτη και στην ομάδα του.

Και το πιο βασικό; Σου δίνεται η ευκαιρία να  αποκτήσεις την επιχείρηση που πάντα ήθελες στην καφεστίαση, με προοπτικές εξέλιξης και διαχρονικότητα!

Θες να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες για το Cappuccio; Μπες εδώ

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ