Αρχική Νέα 7+1 λόγοι για να ανοίξεις το δικό σου PIZZA DAYS!

7+1 λόγοι για να ανοίξεις το δικό σου PIZZA DAYS!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Νέα πνοή δίνει στην αγορά του Pizza Delivery και του ελεύθερου χρόνο το PIZZA DAYS, που έχει ξετρελάνει τους πιστούς οπαδούς του ποιοτικού φαγητού. Πρόκειται για μια διαφοροποιημένη πρόταση, που ανταποκρίνεται ιδανικά στα θέλω του σύγχρονου καταναλωτή και παράλληλα ένα επιχειρηματικό μοντέλο με βάσεις υγιούς κερδοφορίας.

Το σύστημα franchise PIZZA DAYS προσφέρει τη δυνατότητα στο νέο συνεργάτη – franchisee, με μια χαμηλή επένδυση, να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στο κλάδο της εστίασης  με ένα concept που αποφέρει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

  • Ο προϊοντικός κατάλογος είναι σχεδιασμένος με στόχο να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και να γίνει ένα all day στέκι.
  • Οι καταναλωτές παρατείνουν την διαμονή τους μέσα στο κατάστημα καθώς ανακαλύπτουν διαρκώς κάτι νέο για να απολαύσουν, επιτυγχάνοντας έτσι την αύξηση της μέσης απόδειξης.
  • Απευθύνεται σε ένα πιστό πελατολόγιο το οποίο το επιλέγει ξανά και ξανά.
  • Διαθέτει χαμηλό food cost για την κατηγορία του, γεγονός που συνιστά ένα από τα βασικότερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στον απαιτητικό χώρο της εστίασης.

pizza days

  • Από την ίδια χειροποίητη ζύμη παράγονται και οι υπόλοιπες παρασκευές επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη μείωση της φύρας.
  • Διεισδύει στην αγορά της pizza με ένα απόλυτα καινοτόμο concept λαμβάνοντας σημαντικό μερίδιο και από την αγορά του πρωινού.
  • Πολλαπλές πηγές εσόδων – πολλαπλές χρήσεις για διαφορετικά κοινά.

Βασικό χαρακτηριστικό του PIZZA DAYS είναι η ευκολία που γίνεται στέκι σε κάθε γειτονιά. Η επιχειρηματική πρόταση περιλαμβάνει πολλαπλούς τύπους καταστημάτων οι οποίοι προσαρμόζονται στις ανάγκες της τοπικής αγοράς.

Το PIZZA DAYS συνιστά μια επενδυτική ευκαιρία με διαχρονική κερδοφορία. Δίνοντας βάση στην αγάπη για την χειροποίητη ζύμη και την προσφορά μοναδικών γευστικών εμπειριών στον καταναλωτή, δομεί ένα concept που πρωταγωνιστεί στην αγορά της εστίασης για την ποιότητα και την πιστότητα των πελατών του.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

PIZZA DAYS

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ