Αρχική Νέα 65 χρόνια παράδοσης, 65 χρόνια ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ

65 χρόνια παράδοσης, 65 χρόνια ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Όλα ξεκινούν πριν 65 χρόνια, στο Αγναντερό της Καρδίτσας. Πρωταγωνιστής της ιστορίας μας είναι ο Αχιλλέας Μαλλιώρας, ο οποίος ανοίγει μια μικρή ταβέρνα, που γίνεται σημείο αναφοράς για την περιοχή.

Μοναδικές συνταγές από τους μαΐστρους στο ψήσιμο, μια παρεΐστικη ατμόσφαιρα και κόσμος που συνέρεε να δοκιμάσει τα μοναδικά του προϊόντα.

mallioras-kontosouvli-franchise

Πολύ σύντομα το όνομά του εδραιώθηκε και συνδέθηκε άρρηκτα με το προϊόν, ενώ η διεύθυνση του καταστήματος, λίγα χρόνια αργότερα, πέρασε στον γιο της οικογένειας, Ευάγγελο Μαλλιώρα. Σήμερα, στη διαδοχή βρίσκονται τα τέσσερα εγγόνια, Φωτεινή, Αποστόλης, Αχιλλέας και Στέφανος, οι οποίοι αποφασίζουν να εξελίξουν το κοντοσούβλι και να το πάνε ένα βήμα παραπέρα.

mallioras-grill-mix

Η νέα διαδρομή στο κοντοσούβλι…

Πώς το επιτυγχάνουν; Με τον εμπλουτισμό στο προϊοντικό τους μείγμα και τη δημιουργία ακόμη περισσότερων δομών που διευκολύνουν τους συνεργάτες τους στο νέο τους ξεκίνημα. Τα ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ δεν είναι απλώς καταστήματα ταχείας εστίασης, καθώς την ίδια στιγμή διαθέτουν χαρακτηριστικά ενός casual restaurant, αποδεικνύοντας ότι το παραδοσιακό κοντοσούβλι έχει πολυμορφικότητα.

mallioras-kontosouvli-franchise

… που διατηρεί ατόφιες τις αξίες του δικτύου

Την ίδια στιγμή, το δίκτυο ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ έχει όραμα αλλά και συγκεκριμένες αξίες, που αποτελούν έναν εξαιρετικά σημαντικό οδηγό για την εξέλιξη της αλυσίδας. Αυτές είναι:

Η ποιότητα : Δίνει έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί αλλά και στις συνταγές της, παρέχοντας χορταστικές και γευστικές προτάσεις υψηλής διατροφικής αξίας.

Η άψογη εξυπηρέτηση : Ξέρουν πώς να ικανοποιούν κάθε ανάγκη, με τον βέλτιστο τρόπο.

Ο σεβασμός : Οι ανάγκες και οι προτιμήσεις του πελάτη αποτελούν προτεραιότητα.

Η παράδοση : Διατηρούν ακέραιες τις παραδοσιακές τους συνταγές, όπως τις έχουν μάθει από τον παππού τους. Διαθέτοντας ένα παρασκευαστήριο γεύσεων, το οποίο αποτελεί, μάλιστα, οικογενειακή υπόθεση, ο πελάτης αλλά και ο συνεργάτης- franchisee μπορούν να είναι σίγουροι ότι η παράδοση συμπλέκεται με την άριστη ποιότητα και συνεχίζουν μαζί την πορεία τους.

Η εξέλιξη : Φροντίζουν να βρίσκονται στη ροή των εξελίξεων! Γι’ αυτό η ομάδα της ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ εντάσσει στο προϊοντικό της μείγμα τορτίγιες και burgers, που δημιουργεί πάντα με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, κατορθώνοντας να βρίσκεται πάντα στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού.

Για το δικό σου ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ, μπες εδώ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ