Αρχική Νέα 6+1 λόγοι γιατί να επενδύσετε στη GYM BASE BOOTEX

6+1 λόγοι γιατί να επενδύσετε στη GYM BASE BOOTEX

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Είναι το δίκτυο, όπου όλοι έχουν μια ξεχωριστή θέση. Ο αυτοαπασχολούμενος γυμναστής, που θέλει να μπει σε μια ισχυρή ομάδα και να γνωρίσει άμεσα την επιτυχία αλλά κι ο επιχειρηματίας που επιθυμεί μια αποδοτική επιχείρηση, με διάρκεια και διαχρονικότητα.

gym-base-bootex

Είναι κατάλληλο επίσης για τον γυμναστή εκείνον που θέλει να μετασχηματίσει τον προσωπικό του χώρο, να εκπαιδευτεί από τους καλύτερους και να μπει σε ένα ισχυρό brand, καθώς και για τον εργαζόμενο που επιθυμεί να αλλάξει κλάδο και να δραστηριοποιηθεί στον χώρο του fitness, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή του!

gym-base-bootex-fitness

Όποιο κι αν είναι το προφίλ του υποψήφιου franchisee, όποιον από τους 3 τύπους γυμναστηρίου κι αν επιλέξει, το σίγουρο είναι ένα. Ότι θα λάβει την πλήρη υποστήριξη της εταιρείας, όσον αφορά τόσο στο στήσιμο της νέας επιχείρησης, όσο και στο άνοιγμα του νέου γυμναστηρίου, θα εκπαιδευτεί από τους καλύτερους και θα είναι έτοιμος να γίνει ο νέος παλμός της περιοχής του από την πρώτη κιόλας ημέρα!

gym-base-bootex-franchise

Γιατί όμως GYM BASE BOOTEX;

  • Γιατί διαθέτει ένα ισχυρό brand : Διαμορφώνει τις σύγχρονες τάσεις και ξέρει πώς να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες, επενδύοντας στην εξατομίκευση κι ενισχύοντας την έννοια του «ανήκειν».
  • Γιατί παρέχει premium υπηρεσίες , δημιουργώντας υψηλή προστιθέμενη αξία ανά πελάτη.
  • Γιατί διαθέτει USP’s : Παρέχοντας αποκλειστικές υπηρεσίες (9’ Fit, Pilates Bootcamp, Magic Boots) που ο πελάτης δεν θα βρει αλλού, η αλυσίδα γίνεται ακόμη πιο ανταγωνιστική.
  • Γιατί έχει ένα ευέλικτο μοντέλο franchise , με 3 τύπους γυμναστηρίων, που προσαρμόζεται στο προφίλ του εκάστοτε επενδυτή.
  • Γιατί διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση . Αποτέλεσμα; Ένα εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό, με ανθρώπους που δεν περιορίζονται μόνο σε γνώσεις προπονητικής, αλλά ξέρουν πώς να παρέχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση, με χαμόγελο και διάθεση να λύσουν κάθε απορία.
  • Γιατί έχει πετύχει οικονομίες κλίμακας : Παρέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό, τελευταίας τεχνολογίας στους συνεργάτες της, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.
  • Γιατί διαθέτει εξαιρετικές τεχνικές marketing : Website, blogging, social media marketing (Facebook, Instagram, YouTube), Google campaigns αλλά και η ετήσια, τριήμερη συνάντηση στο Σοφικό Κορινθίας, όπου το προσωπικό, τα μέλη αλλά και φίλοι των μελών μπορούν να ενημερωθούν, να παίξουν και να χαλαρώσουν είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η GYM BASE BOOTEX και η εξωστρέφεια… Πάνε πακέτο!

Μπες στην οικογένεια της GYM BASE BOOTEX, πατώντας εδώ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ