Αρχική Νέα 5 λόγοι για να ανοίξεις το δικό σου HOT HOT BURGER BAR

5 λόγοι για να ανοίξεις το δικό σου HOT HOT BURGER BAR

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Σε μία περίοδο συνεχών αλλαγών και διαρκών προκλήσεων στην ελληνική Οικονομία, το Franchising έχει καθιερωθεί ως ένα ασφαλές καταφύγιο για τους υφιστάμενους και υποψήφιους επιχειρηματίες.

Παρά την παρατεταμένη ύφεση που επικρατεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι έμπειροι ή μη επαγγελματίες, επιλέγουν το δρόμο του Franchising, καθώς θεωρούν πως μπορούν να επωφεληθούν από την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την υποστήριξη των franchisors κατά τη διάρκεια της επιχειρηματικής τους πορείας.

Ποια είναι όμως τα δίκτυα που μπορούν να εγγυηθούν στους εν δυνάμει franchisees πως τα χρήματά τους θα πιάσουν τόπο; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του franchisor που μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία μιας νέας επιχείρησης υπό την «ομπρέλα» ενός αποτελεσματικού μοντέλου λειτουργίας;

Ας δούμε το παράδειγμα του HOT HOT BURGER BAR, που μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να ταράξει τα νερά στο χώρο της Εστίασης, δημιουργώντας ένα επιτυχημένο δίκτυο με διαρκώς αυξανόμενη αναπτυξιακή πορεία.

1. Το πλέον ανταγωνιστικό σε ποιότητα και τιμή burger στην ελληνική αγορά και το μοναδικό design

Την ώρα που στην αγορά του street food, εμφανίζεται σχεδόν κάθε μέρα και ένα νέο concept, οι καταναλωτές έχουν κάνει ξεκάθαρο πως επιλέγουν μόνο άριστης ποιότητας προϊόντα. Με δεδομένο ότι η στρατηγική της HOT HOT BURGER BAR, επιβάλλει τη χρήση των ποιοτικότερων υλικών, σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές, η αφοσίωση του κόσμου είναι απολύτως λογική όσο και αναμενόμενη. Παράλληλα, οι μοναδικές συνταγές που δημιουργούν την εκπληκτική γεύση των burgers και των υπόλοιπων προϊόντων του καταλόγου που διαρκώς εμπλουτίζεται, «δένει» τους πιστούς πελάτες και αποκτά μέρα με τη μέρα περισσότερους. Επιπλέον, το εξαιρετικό design που μοιάζει βγαλμένο από τις δεκαετίες του ’50 και του ’60, προσδίδουν στα καταστήματα υψηλή αισθητική, με το δίκτυο να έχει εδραιώσει την προσωπική του και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη ταυτότητα .

2. Το concept προσφέρεται για ανάπτυξη στις πιο δυναμικές αγορές κερδίζοντας πολλαπλά κοινά

Με 16 ενεργά καταστήματα και πολλά ακόμα που βρίσκονται «στα σκαριά», οι ευκαιρίες που προσφέρουν τα HOT HOT BURGER BAR, μπορούν να βρουν πρόσφορο έδαφος στις πιο δυναμικές αγορές της Ελλάδας. Τόσο το πρώτο κατάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια, όσο και τα υπόλοιπα που ακολούθησαν, έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία αποτελώντας σημεία αναφοράς. Τα καταστήματα σε Νέα Σμύρνη, Περιστέρι, Πραξιτέλους (κέντρο Αθήνας), Πειραιά κλπ, αποτελούν την μεγαλύτερη απόδειξη πως το concept ανταποκρίνεται και με το παραπάνω στις μεγαλύτερες και πιο ανταγωνιστικές αγορές. Την ίδια ώρα, το μοντέλο λειτουργία των HOT HOT BURGER BAR, κερδίζει πολλαπλά κοινά, καθώς τα καταστήματ της αλυσίδας ενδείκνυνται τόσο για ένα γρήγορο διάλειμμα για φαγητό (διερχόμενοι, εργαζόμενοι κλπ), όσο και για μία ολοκληρωμένη έξοδο (οικογένειες, παρέες).

3. Η αγορά της Εστίασης που αντιστέκεται

Το να μιλήσει κανείς για την κρίση στην Ελλάδα και τις επιπτώσεις που έχει επιφέρει στην επιχειρηματικότητα είναι σίγουρα περιττό. Ωστόσο, πολύ εύκολα μπορεί κανείς να παρατηρήσει κανείς πως ο χώρος της Εστίασης είναι από εκείνους που αντιστέκονται σθεναρά. Την ίδια ώρα, ο κόσμος ελλείψει οικονομικής άνεσης, έχει γίνει ιδιαίτερα επιλεκτικός στο που θα διαθέσει τα χρήματά του σε ό,τι αφορά στο φαγητό (και όχι μόνο). Τα HOT HOT BURGER BAR, συνδυάζοντας αρμονικά τη σχέση ποιότητας/τιμής, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, το οποίο επιλέγει σταθερά τα καταστήματα της αλυσίδας καθώς μπορεί να απολαύσει το αγαπημένο του ποιοτικό γεύμα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει μια περιουσία.

4. Πλήρης στήριξη και διαρκής καθοδήγηση

Το concept των HOT HOT BURGER BAR, είναι δομημένο με τρόπο που να εγγυώνται την επιτυχία στον franchisee. Η σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, η διαρκής αναζήτηση νέων γεύσεων και συνταγών, το αποτελεσματικό marketing, η εκπαίδευση του συνεργάτη και η συνεχής υποστήριξή του, είναι τα στοιχεία που καθιστούν την αλυσίδα ως μία σίγουρη και προσιτή επιλογή franchise. Είναι λοιπόν η κατάλληλη λύση για τους υποψήφιους franchisees που θέλουν να δουλέψουν με επιμονή, πίστη και μεθοδικότητα ώστε να καταφέρουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιτυχημένη επιχείρηση!

5. Ισχυρό και εδραιωμένο brand

Τόσο η συνολική προσέγγιση του concept σε ό,τι αφορά στο επικοινωνιακό κομμάτι, όσο και η word of mouth διάδοσή του, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα brand με τη δική του και μάλιστα ισχυρή ταυτότητα. Ο franchisee λοιπόν, μπορεί να επωφεληθεί εκτός από όλα τα στοιχεία του franchisor που έχουν να κάνουν με την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία και από την αναγνωρίσιμη εικόνα των HOT HOT BURGER BAR, στοιχείο που στις μέρες είναι παραπάνω από απαραίτητο για την επιτυχημένη παρουσία μιας επιχείρησης.

Μάθε περισσότερα για το concept εδώ:

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ