Αρχική Νέα 5+1 λόγοι για να αποκτήσεις το δικό σου Hookah Joy

5+1 λόγοι για να αποκτήσεις το δικό σου Hookah Joy

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Η ομάδα του Hookah Joy  μοιράζεται το πάθος της και τα μυστικά του ναργιλέ δημιουργώντας μια δεμένη ομάδα συνεργατών franchise. H επιχειρηματική πρόταση Hookah Joy εμπεριέχει όλα τα στοιχεία που οδηγούν στην κερδοφορία.

Μια αγορά που συνεχώς μεγαλώνει

Ο ναργιλές αφορά μια αγορά που βρίσκεται σε εξέλιξη και συνεχώς αναπτύσσεται. Συγκεκριμένα το μέγεθος της αγοράς καπνού και ναργιλέ 2020 αυξάνεται ραγδαία με CAGR(ετήσιο ποσοστό ανάπτυξης) 9,9%. Το 2019, το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς καπνού και ναργιλέ ήταν 19 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να φθάσει τα 37 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του 2026. 

hookah joy

Κοινο που συνεχώς ανανεώνεται

Ο ναργιλές είναι ένας εναλλακτικός και πιο υγιεινός τρόπος καπνίσματος με εξωτικά αρώματα και γεύσεις. Όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται προς στον ναργιλέ, καθώς συνδυάζεται με την καλή παρέα, την αλληλεπίδραση με νέους ανθρώπους και την ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και συναισθημάτων.

Ολοκληρωμένο concept

Το Hookah Joy προτείνει μια επιχειρηματική πρόταση με ξεκάθαρη ταυτότητα και εξειδίκευση στο χώρο του ναργιλέ. Η πολυετή πορεία της εταιρείας στο χώρο, την έχει εξοπλίσει με ισχυρά εργαλεία που την διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό. Αποκλειστικές συμφωνίες με διεθνείς προμηθευτές, διαδικασίες και συστήματα για την βέλτιστη λειτουργία της επιχείρησης και ενέργειες marketing που αυξάνουν την αναγνωσιμότητα.

hookah joy 11

Ανταγωνιστικό  προϊοντικό μείγμα 

Αποστολή του Hookah Joy είναι η ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτή. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων σε συνδυασμό με τις value for money τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση, δημιουργούν ευχαριστημένους πελάτες. Το Hookah Joy έχει χτίσει σχέσεις αξιοπιστίας και πιστότητας με το κοινό.

Ισχυρό brand name

Με την πάροδο του χρόνο έχει καταφέρει να είναι ένα αναγνωρίσιμο  brand name συνώνυμο της ποιότητας,  με ευρύ πελατολόγιο. Η δημοτικότητα αυτή ωφελεί και τον νέο συνεργάτη.

hookah joy 10

Διπλα στον συνεργάτη

Εκτός όμως από τα σημεία υπεροχής που έχει το concept του Hookah Joy , ο νέος συνεργάτης θα λάβει και ένα σύστημα υποστήριξης διαδικασιών και συστημάτων για τη σωστή και επιτυχημένη λειτουργία του καταστήματος του

Με αυτό τον τρόπο ο νέα συνεργάτης θα λάβει όλη την τεχνογνωσία, την σωστή εκπαίδευση, την στρατηγική marketing και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να είναι έτοιμος. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το κατάστημα του θα είναι έτοιμο για το grand opening.

Μάθε όλες τις πληροφορίες για το Hookah Joy εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ