Αρχική Νέα 4 λόγοι που οι franchisees επιλέγουν την Green Family –το Ελληνικόν

4 λόγοι που οι franchisees επιλέγουν την Green Family –το Ελληνικόν

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Όταν μιλάμε για ένα επιτυχημένο franchise concept, πρέπει πάντα να υπολογίζουμε και τους ικανοποιημένους franchisees του δικτύου. Η Green Family- το Ελληνικόν ξέρει ότι μια αλυσίδα δεν μπορεί να χτίσει ισχυρή φήμη χωρίς την θετική υποστήριξη των συνεργατών της.

Γι’ αυτό φροντίζει πάντα να ισχυροποιεί και να εξελίσσει τις σχέσεις της με τους franchise με απλούς  και αποδοτικούς τρόπους.

Ο leader στην αγορά των βιολογικών επενδύει στη φύση και τους ανθρώπους δημιουργώντας ένα σύστημα franchise στο οποίο όλοι θέλουν να συμμετάσχουν.

Οι λόγοι είναι απλοί.

1. Ανθρωποκεντρική φιλοσοφία

Ένας λόγος για τον οποίο κάποιος επενδυτής επιλέγει το franchising είναι γιατί θέλει να είναι μέλος ενός δικτύου. Και φυσικά, ως μέλος θέλει να συνεισφέρει ενεργά και να νιώθει σημαντικό μέρος μιας επιχείρησης. . Η Green Family – το Ελληνικόν δίνει μεγάλο βάρος στην επικοινωνία και την ομαλή συνεργασία. Ως αυθεντικά ανθρωποκεντρική εταιρεία, δεν βλέπει την ενασχόληση με τον κλάδο των βιολογικών προϊόντων ως απλά μια επιχειρηματική απασχόληση. Με σεβασμό στις αξίες του brand, δημιουργεί πιστές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους franchisees, επενδύοντας συνεχώς στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και στην εκπαίδευση.

Άλλωστε, μια από τις βασικές λέξεις της επωνυμίας της εταιρείας είναι η λέξη Family. Το δίκτυο νιώθει πάντα «υποχρεωμένο» να προστατεύει με κάθε τρόπο τους συνεργάτες του σαν μια πραγματική οικογένεια. Και αυτό αποδίδει!

2.Πάθος για τα βιολογικά

Η Green Family – το Ελληνικόν ξεχωρίζει από το 1996 χάρη στο πάθος της για μια ζωή ποιοτική και αγνή. Και επιλέγει συνεργάτες που μοιράζονται την ίδια ακριβώς φιλοσοφία. Οι franchisees του δικτύου, με σεβασμό στον εναλλακτικό τρόπο ζωής, τη φύση και το περιβάλλον, μοιράζονται τις ίδιες αξίες με την εταιρεία και αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Η εταιρεία μεταδίδει την αγάπη της για την αγορά των βιολογικών και ενισχύει το πάθος των συνεργατών της για αυτή. Και αυτοί με τη σειρά τους μεταφέρουν το ενδιαφέρον και τις αξίες τους στο κοινό. Με αυτό τον τρόπο κερδίζουν νέους πιστούς φίλους και αυξάνουν την κερδοφορία του καταστήματός τους. Οι franchisees της Green Family- το Ελληνικό κάνουν το πάθος τους επάγγελμα και βγαίνουν κερδισμένοι.

3. Σταθερή στις αξίες της

Η GREEN FAMILY το Ελληνικόν είναι μια εταιρία που πλέον θεωρείται Leader στην Ελληνική αγορά των βιολογικών προϊόντων. Γνωστή για τη βαθιά της γνώση και εμπειρία στο αντικείμενο, είναι ένα δίκτυο δομημένο σε ένα πλήρως επαγγελματικό πλαίσιο, δίχως να ξεχνάει λεπτό την αρχική της φιλοσοφία, δηλαδή πελατοκεντρική προσέγγιση και ποιότητα της εξυπηρέτησης προς τους πελάτες. Οι αξίες της Green Family – το Ελληνικόν είναι αυτές που χτίζουν την κουλτούρα του brand και ο λόγος για τον οποίο την επιλέγουν οι συνεργάτες της. H συνέπεια στις αξίες και η σταθερότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία δημιουργούν ένα σταθερό οικοδόμημα που οδηγεί στην επιτυχία.

4. Συνεχής υποστήριξη

Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση και η συνεχή υποστήριξη της εταιρείας προς τους franchisees της είναι το Α και το Ω για την υγιή εξέλιξη ενός δικτύου. Η Green Family- το Ελληνικόν, έχοντας δοκιμαστεί σε πολλά επίπεδα έχει αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να μπορεί να εξασφαλίσει στον υποψήφιο συνεργάτη την πλήρη γνώση του αντικειμένου και όλων των απαραίτητων στοιχείων για την δημιουργία μέχρι και την καθημερινή λειτουργία των καταστημάτων του δικτύου.

Εάν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις το δικό σου εξειδικευμένο κατάστημα βιολογικών προιόντων σε συνεργασία με τον leader της αγοράς, πάτησε εδώ για την πρόταση franchise.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ