Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε στην Ελλάδα μια άνθιση των καταστημάτων εστίασης και όχι χωρίς λόγο. Η αγορά μεταβάλλεται και το κοινό αποζητάει αυθεντικές γεύσεις που ανταποκρίνονται στα υψηλά γευστικά πρότυπα της εποχής.
Το επιτυχημένο γαστρονομικό ταξίδι των μεζεδοπωλείων Μασσαλία, με εμπειρία από το 2010, συνεχίζεται με την ίδια δημιουργικότητα και την ίδια αγάπη για το χώρο, κερδίζοντας διαρκώς πιστούς φίλους.
4 χαρακτηριστικά γνωρίσματα του δικτύου είναι που κάνουν τη Μασσαλία να ξεχωρίζει στον ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης και να επιτυγχάνει σε κάθε της βήμα. Ποια είναι αυτά;
1. Η γεύση είναι ο «βασιλιάς»
Κάθε χρόνο εμφανίζονται νέα trends στην εστίαση. Διαφορετικές κουζίνες, healthy προσεγγίσεις, πρωτόγνωρα προϊόντα. Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με την ασύγκριτη απόλαυση ενός νόστιμου πιάτου που προκαλεί γευστικές εκρήξεις στον ουρανίσκο κάθε πελάτη. Η Μασσαλία, με εμμονή στην ποιότητα και τις ολοκληρωμένες γευστικές εμπειρίες, έχει δημιουργήσει έναν μύθο γύρω από το όνομά της που ταξιδεύει σε όλη τη χώρα και εξαπλώνει τη φήμη της. Αγαπημένα ελληνικά πιάτα φτάνουν στο τραπέζι του επισκέπτη με φρέσκια ματιά που αναδεικνύει τη γεύση τους, ενώ όλα τα φαγητά παρασκευάζονται με φρέσκα υλικά εποχής. ‘Έτσι, κάθε επίσκεψη στη Μασσαλία αποκτά μοναδικό χαρακτήρα και ανοίγει νέους γευστικούς ορίζοντες που εκπλήσσουν ευχάριστα.
2. Σύμφωνα με τις ανάγκες του κοινού
Ο καταναλωτής αλλάζει διατροφικές συνήθειες με γρήγορους ρυθμούς. Αποκτά νέες ανάγκες που θέλει να εκπληρώνονται με την επίσκεψή του σε ένα εστιατόριο και επιλέγει διαφορετικές γεύσεις από αυτές που προτιμούσε παλιότερα. Η Μασσαλία, με δημιουργίες που μοσχοβολούν πάντα Ελλάδα, φροντίζει να συμβαδίζει με τις νέες ανάγκες του κοινού αλλάζοντας συχνά το μενού του. Απλές και φινετσάτες γεύσεις με προϊόντα που πρωταγωνιστούν κάθε φορά στη γαστρονομική σκηνή, οι προτάσεις της Μασσαλίας δίνουν πάντα στον πελάτη αυτό ακριβώς που ζητάει από μια έξοδο για φαγητό. Εξυμνώντας τα «δώρα» της ελληνικής γης, η Μασσαλία μέσα από τη δημιουργικότητα που την χαρακτηρίζει συστήνει μοναδικές γεύσεις και εμπλουτίζει συνεχώς την ξεχωριστή της ταυτότητας αφήνοντας το δικό της αποτύπωμα στον χώρο.
3. Πάθος για το φαγητό
Όπως οι ηθοποιοί αγαπούν το χειροκρότημα του κοινού, έτσι και οι συνιδρυτές της Μασσαλία λατρεύουν να βλέπουν χαμόγελα ευχαρίστησης στα πρόσωπα των πελατών τους όταν δοκιμάζουν ένα πιάτο. Όπως λέει χαρακτηριστικά ο κ. Νίκος Καρδαράς, συνιδιοκτήτης των εστιατορίων: «η Μασσαλία είναι ένα παιχνίδι γεύσεων που καλεί τους πάντες να συμμετάσχουν. Δεν σερβίρουμε απλώς ένα πιάτο με φαγητό. Παίζουμε με τις αισθήσεις του, τα συναισθήματα του, τις μνήμες του και τη διάθεσή του». Ο χώρος της εστίασης μπορεί να είναι ανταγωνιστικός, αλλά η επιτυχία είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Η Μασσαλία απευθύνεται σε μια από τις πιο ισχυρές αισθήσεις, τη γεύση και το κάνει με τρόπο που μένει αξέχαστος στους πελάτες και δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για επαναλαμβανόμενες επισκέψεις.
4. Με γνώμονα την εξέλιξη
Η εξέλιξη των προϊόντων που προσφέρονται αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας για τη Μασσαλία. Η ομάδα των πιο δημιουργικών μεζεδοπωλείων εργάζεται διαρκώς προκειμένου να εξελίσσεται, να βελτιώνεται και να μειώνει τα κόστη και τη φύρα των καταστημάτων της. Αφουγκράζεται τον κλάδο και παίρνει τις σωστές αποφάσεις, τόσο για το κοινό που αγκαλιάζει καθημερινά τη Μασσαλία, όσο και για τους συνεργάτες της.
Θέλεις να ανοίξεις κι εσύ το δικό σου Μασσαλία; Δες εδώ την πρόταση franchise.