Αρχική Νέα 3 νέα καταστήματα για τον Γρηγόρη στο Βερολίνο

3 νέα καταστήματα για τον Γρηγόρη στο Βερολίνο

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο Γρηγόρης, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, με παρουσία απο το 1972, αναπτύσσεται σταθερά σε Ελλάδα και εξωτερικό, με το 2017 να κλείνει με 25 νέα καταστήματα. Τα 3 νέα καταστήματα στο Βερολίνο, ενδυναμώνουν περαιτέρω την επιτυχημένη επιχειρηματική του δράση, και ανεβάζουν τον αριθμό των καταστημάτων στη Γερμανία στα 5.

Η αρχή της παρουσίας του στην χώρα σηματοδοτείται από το 2015, με 2 καταστήματα. Τώρα, από τις αρχές Οκτωβρίου λειτουργεί και το κατάστημα της οδού Karl-Marx, εντός του μεγάλου εμπορικού κέντρου Neukölln Arcaden. Από το τέλος Αυγούστου ξεκίνησε τη λειτουργία του το κατάστημα της οδού Friedrichstrasse, ενός από τους πιο τουριστικούς δρόμους του Βερολίνου που καταλήγει στο διάσημο σημείο Checkpoint Charlie, ενώ από το τέλος Ιουλίου έχει ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό το κατάστημα στην οδό Schlossstrasse – κεντρικός εμπορικός δρόμος -στην συνοικία Steglitz.

Οι Γερμανοί έχουν αγκαλιάσει τον Γρηγόρη και τα προϊόντα του, με ιδιαίτερη προτίμηση στις πίτες με ελληνικές πρώτες υλες, στα επιδόρπια γιαουρτιού, αλλά και στις επιλογές του αγαπημένου στους Ελληνες κρύου καφέ. Μεγάλη απήχηση έχουν επίσης και οι vegan προτάσεις, αποτυπώνοντας και τη γενικότερη ευρωπαϊκή τάση στις συγκεκριμένες επιλογές διατροφής.

O Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Βλάσσης Γεωργάτος σημειώνει σχετικά με την πορεία του Γρηγόρη στην Γερμανία: «Χαιρόμαστε που καθημερινά λέμε μια ελληνική ζεστή «καλημέρα» στη Γερμανία μέσα από τα πέντε καταστήματά μας! Υποδεχόμαστε καθημερινά χιλιάδες κατοίκους της Γερμανίας αλλά και Έλληνες που ζουν εκεί, προσφέροντάς τους μοναδικά προϊόντα για την τοπική αγορά, όπως οι πίτες, οι κρύοι καφέδες και οι ελληνικές πρώτες ύλες, πάντα με το πιο ζεστό χαμόγελο. Στρατηγικός στόχος μας είναι η περαιτέρω επέκταση στη Γερμανία μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια αλλά και γενικότερα στη Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, καθώς εισπράττουμε θετική ανταπόκριση από τους εκεί καταναλωτές. Το 2017 κλείνει για τον Γρηγόρη με προσθήκη 25  νέων καταστημάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, γεγονός που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική πορεία του δικτύου μας».

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ