Αρχική Νέα 2 νέα καταστήματα και μια βράβευση για τα σούπερ μάρκετ «Μασούτης»

2 νέα καταστήματα και μια βράβευση για τα σούπερ μάρκετ «Μασούτης»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η οικογένεια της επιτυχημένης αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Μασούτης» αναπτύσσεται και επεκτείνεται διαρκώς και αυτό επιβεβαιώνεται με το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων, ένα λιανικής και ένα χονδρικής, το πρώτο στις 40 εκκλησιές στη Θεσσαλονίκη και το δεύτερο στο Βόλο.

Το κατάστημα λιανικής στις 40 εκκλησιές εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 και βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο. Διαθέτει 900 τ.μ. χώρο πώλησης, άνετο πάρκινγκ και απασχολεί 32 άτομα προσωπικό.  Δημιουργήθηκε με βάση το νέο μοντέλο καταστημάτων Μασούτης. Πρόκειται για ένα νέο περιβάλλον που προσφέρει μια νέα εμπειρία αγορών.

Το δεύτερο κατάστημα χονδρικής εγκαινιάστηκε στο Βόλο, Λεωφ. Αθηνών 106 & Μπουκουβάλα, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016. Σε μια κομβική περιοχή, άνοιξε για να προσφέρει ποιότητα, ποικιλία, οικονομικές τιμές και εξυπηρέτηση με την εγγύηση του ονόματος «Μασούτης»!

Με τις παραπάνω δραστηριότητες,  η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής στην Ελλάδα, κλείνει το 2016 με 264 καταστήματα: 244 καταστήματα λιανικής και 20 καταστήματα χονδρικής, και μπαίνει δυναμικά στο 2017!

Η εταιρεία βραβεύτηκε στα «Growth Awards», όπου διακρίθηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις που επέδειξε. Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει μία σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας, όπου σε περίοδο κρίσης, συνέχισε την επιτυχία της στον επιχειρηματικό κόσμο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Γιάννης Μασούτης, δήλωσε: «Αξιολογήθηκαν 8.000 επιχειρήσεις, οπότε το να είμαστε ανάμεσα στις 20 πρώτες είναι πολύ σημαντικό, αλλά όχι τυχαίο. Η εταιρεία μας είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση με επιτυχημένη πορεία 40 χρόνων στην ελληνική αγορά. Κατέχει ισχυρή θέση στον κλάδο και καταφέρνει να τη διατηρεί μέσα σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα και την οικονομία. Η αξιοπιστία και η συνέπειά μας στην αγορά και στην επιχειρηματική μας ηθική επιβραβεύτηκαν».

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ