Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχη Stegno: Μαθαίνοντας μια τέχνη δίπλα στον leader της αγοράς!

Stegno: Μαθαίνοντας μια τέχνη δίπλα στον leader της αγοράς!

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Η Stegno κατέχει ηγετικό ρόλο στον χώρο των στεγνοκαθαριστηρίων σημειώνοντας μια πετυχημένη πορεία. Η αλυσίδα Stegno μέχρι στιγμής αριθμεί 42 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δίνοντας έμφαση στον άνθρωπο, το Stegno έχει αναπτύξει ένα δυνατό δίκτυο ευχαριστημένων συνεργατών, δίνοντας την ευκαιρία και σε νέους επενδυτές να μπουν στην οικογένεια του Stegno. O νέος συνεργάτης μαθαίνει μια νέα τέχνη δίπλα στους καλύτερους, αποκτά εμπειρία και χτίζει το δικό του πελατολόγιο. Έτσι κερδίζει επαγγελματική αυτονομία και απολαμβάνει τα προνόμια του leader της αγοράς.

stegno 2

Το δίκτυο καθαριστηρίων Stegno μας συστήνει μια νέα κατηγορία καταστημάτων φροντίδας ρούχων. Σε καθαρούς και μυρωδάτους χώρους που θυμίζουν boutique με ποιοτικές, καινοτόμες υπηρεσίες, τα καθαριστήρια Stegno προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία. Υιοθετώντας πρωτοποριακές τεχνικές, το δίκτυο Stegno έχει φέρει μια νέα εποχή στον χώρο ικανοποιώντας τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Γι΄ αυτό το Stegno είναι το πιο επιτυχημένο δίκτυο καθαριστηρίων στην Ελλάδα.

Μια αγορά που συνεχώς μεγαλώνει!

Η φροντίδα ρούχου αποτελεί μια αγορά με μεγάλη ζήτηση. O κλάδος διαχρονικά παρουριάζει μια σταθερή ανοδική πορεία στην ελληνική αγορά. Με αυτά τα δεδομένα, τα concept που ανταποκρίνονται και προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο, ποιοτικό και διαφοροποιημένο προϊόν σε σχέση με τον ανταγωνισμό, εξασφαλίζουν την αποδοτικότητα της επένδυσης στον κλάδο και διασφαλίζουν τη μακροχρόνια επιτυχία της. Έχοντας αυτό ως γνώμονα τα καταστήματα Stegno διαθέτουν τις πιο ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες. Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της εποχής, η αλυσίδα Stegno εξελίσσεται και λανσάρει νέες πρακτικές και υπηρεσίες, που απευθύνονται στον καταναλωτή που θέλει να νιώθει ασφαλής και ξεχωριστός. Η βασική καινοτομία της αλυσίδας είναι η μεταφορά των περισσότερων ρούχων στην επεξεργασία νερού, χάρη στη χρήση του πλέον σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού και των πιστοποιημένων προϊόντων καθαρισμού. Η επεξεργασία των ρούχων κάθε πελάτη ξεχωριστά είναι επίσης μία από τις νοτομίες του Stegno, όπως και το σιδέρωμα των ρούχων αποκλειστικά και μόνο στο χέρι. Επιπλέον, η αλυσίδα Stegno προσέθεσε την υπηρεσία delivery ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει περισσότερες ανάγκες.

STEGNO logo 200   Ποιότητα! Καινοτομία! Μοναδική αγοραστική εμπειρία!

GOLD WINNER Franchise Responsibility

Η επιτυχία του δικτύου Stegno βρίσκεται στο ότι η εταιρεία επενδύει ουσιαστικά στη δημιουργία ισχυρών σχέσεων ανάμεσα εκείνης και των συνεργατών – franchisees της. Με υψηλό το αίσθημα υπευθυνότητας και συνέπειας, έχει διαμορφώσει μια επιτυχημένη κουλτούρα franchise. Mε ειλικρίνεια και ήθος, η Stegno διαμορφώνει δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης, προσφέροντας όλες τις υποδομές, μηχανισμούς, υποστήριξη για την ευημερία και την αποδοτικότητα των μελών του δικτύου της. Από την έναρξη της συνεργασίας, η Stegno βρίσκεται δίπλα στον franchisee καθοδηγώντας τον να πάρει όλες τις σωστές αποφάσεις, που θα ισχυροποιούν την επιχείρησή του. Ο συνεργάτης, από την πλευρά του, νιώθει ασφάλεια και σιγουριά, καθώς γνωρίζει πως έχει στο πλευρό του αξιόπιστους ανθρώπους που τον στηρίζουν αποτελεσματικά σε κάθε συνθήκη και περίσταση. H επιτυχία του δικτύου Stegno αλλά και η συνεισφορά του στον θεσμού του franchising και κατ’ επέκταση της επιχειρηματικότητας, επιβραβεύτηκε φέτος με την απονομή του βραβείου GOLD WINNER Franchise Responsibility στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021.

stegno 5

Καταστήματα για κάθε περίσταση

Το επιχειρηματικό μοντέλο της πρότασης Stegno διαθέτει πολλαπλούς διαφορετικούς τύπους καταστημάτων ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες του franchisee αλλά και της τοπικής αγοράς. Το κατάστημα Full Shop παρέχει όλη τη γκάμα των υπηρεσιών του Stegno, δηλαδή το στεγνό καθάρισμα, την επεξεργασία στο νερό και το σιδέρωμα στο χέρι. Ο τύπος καταστημάτων SAT παρέχει την επεξεργασία στο νερό και το σιδέρωμα. Παράλληλα, λειτουργεί ως πρατήριο, συλλέγοντας ρούχα που χρειάζονται στεγνό καθάρισμα για τα Full Shop. Τέλος ο τύπος Laundry είναι το professional μοντέλο των Stegno. Μια βιοτεχνική μονάδα καθαρισμού και φροντίδας λευκών ειδών, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μικρών ξενοδοχείων και καταλυμάτων Airbnb. Ο συγκεκριμένος τύπος καταστήματος λειτουργεί άψογα σε τουριστικές περιοχές, κοντά σε μαρίνες κ.ο.κ. Επιπλέον, τα Laundry λειτουργούν και ως SAT.

Το επιχειρηματικό μοντέλο που χτίζει την κερδοφορία του franchisee

Η ευκαιρία της πρότασης Stegno

Η επένδυση Stegno ανοίγει νέους ορίζοντες στους υποψήφιους συνεργάτες. Το Stegno αποτελεί ένα από τα πιο οργανωμένα συστήματα franchise, με σημαντικά πλεονεκτήματα για τον franchisee. Πριν το άνοιγμα κάθε νέου καταστήματος του δικτύου, το Stegno υποστηριζει τον franchisee με:

  • Στοχευμένη και αποτελεσματική εκπαίδευση, που καλύπτει όλες τις κρίσιμες λειτουργίες της επιχείρησης.
  • Αναλυτική αξιολόγηση της τοποθεσίας του νέου καταστήματος, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη επισκεψιμότητα.
  • Υποστήριξη στον σχεδιασμό και τη συνολική διαμόρφωση του καταστήματος από ένα επιτελείο έμπειρων συνεργατών
  • Σταθερές συνεργασίες με προμηθευτές μηχανολογικού εξοπλισμού, που δημιουρούν οικονομίες κλίμακας.
  • Εύρεση πεπειραμένου ανθρώπινου δυναμικού.

stegno aigaleo katharistirio

Επιπλέον ο συνεργάτης του δικτύου franchise Stegno απολαμβάνει:

  • Την προμήθεια αναλώσιμων προϊόντων από τη μητρική εταιρεία σε προνομιακές τιμές.
  • Το αξεπέραστο service. Το δίκτυο διαθέτει δικούς του πιστοποιημένους τεχνικούς, οι οποίοι αναλαμβάνουν ανά πάσα στιγμή να επιδιορθώσουν οποιοδήποτε πρόβλημα στον μηχανολογικό εξοπλισμό των καταστημάτων.
  • Τη συνεχή υποστήριξη στη καθημερινή λειτουργία και διαχείριση
  • Απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας, που προτυποποιούν τις διαδικασίες.
  • Δημόσιες σχέσεις και πλάνο τοπικού marketing, για την αποτελεσματική προβολή της επιχείρησης.

Η επένδυση στα Stegno αποτελεί μία «επένδυση ζωής», όπως χαρακτηριστικά λένε οι υφιστάμενοι franchisees του δικτύου, η οποία εξασφαλίζει άμεσα ένα πολύ καλό εισόδημα και μεσοπρόθεσμα υπεραξία, αρκεί ο συνεργάτης να έχει διάθεση να εργαστεί, αξιοποιώντας τα εργαλεία που του παρέχει το Stegno. 

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ