Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχη MEDIA STROM | Επενδύοντας στο μέλλον του ύπνου
MEDIA STROM: Έλαβε το βραβείο GOLD WINNER DRIVING GROWTH AND INNOVATION 2023 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023!

MEDIA STROM | Επενδύοντας στο μέλλον του ύπνου

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Η Media Strom ξεκίνησε από ένα ημιυπόγειο στο Μεταξουργείο, σε μια εποχή που ο κλάδος της στρωματοποιίας δεν ήταν οργανωμένος. Με θεμέλιο τις στέρεες βάσεις που έθεσαν οι ιδρυτές της το 1967 και με όραμα την κουλτούρα του καλού ύπνου, 55 χρόνια αργότερα, έχοντας κοιμίσει μέχρι σήμερα 3 γενιές Ελλήνων, είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης σε προϊόντα ύπνου στην Ελλάδα.

Η εταιρεία στήριξε την ανάπτυξή της στην εξέλιξη της τεχνολογίας, καθώς και στην ικανότητα των ιδρυτών της να κατανοούν και να προβλέπουν τις ανάγκες των καταναλωτών και να ανταποκρίνονται σ’ αυτές με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων έξυπνου σχεδιασμού και εξαιρετικής ποιότητας. Έτσι, διαθέτει το κορυφαίο εργοστάσιο παραγωγής στρωμάτων στην Ελλάδα και ένα από τα 3 σε πανευρωπαϊκό επίπεδο – μια πρότυπη βιομηχανία που παράγει πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής ποιότητας και υγιεινής. Η Media Strom είναι πλέον υπό τη διεύθυνση της δεύτερης γενιάς της οικογένειας Νιάρχου, θέτοντας ως προτεραιότητα τον Άνθρωπο, την Τεχνολογία και το Περιβάλλον.

media strom franchise

Η MEDIA STROM ερευνώντας τις τάσεις της αγοράς και βελτιώνοντας την εταιρική της εικόνα συνεχίζει δυναμικά, οδηγώντας τους franchisees της στην επαγγελματική καταξίωση.

55 Χρόνια Καινοτομίας και Εξαιρετικής Ποιότητας

Η Media Strom ξεχωρίζει ως η μοναδική εταιρεία στην ελληνική αγορά στρωμάτων που διαθέτει διακριτό Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης. Με μια ομάδα υψηλής ειδίκευσης αφιερωμένη στη βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων και στον σχεδιασμό νέων παραμένει ενημερωμένη με βάση τις διεθνείς εξελίξεις και τις παγκόσμιες τάσεις της αγοράς. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες μπορούν να βιώσουν την ίδια εξαιρετική ποιότητα ύπνου, όπως την πρώτη νύχτα, για όλη τη δεκαετία. Για να διασφαλίσει την ακαδημαϊκή αντικειμενικότητα στην ανάπτυξη, την εξειδίκευση και τις προσφορές προϊόντων της, η Media Strom έχει υλοποιήσει σημαντικές έρευνες και συνεργασίες με την Πνευμονολογική κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και με το Κέντρο Ύπνου του νοσοκομείου Ευαγγελισμόςmedia strom επενδύει στον κλάο ύπνο

Η επανάσταση στην ελληνική βιομηχανία στρωμάτων

Η αγορά στρώματος διανύει φάση ανάπτυξης καθώς ο ύπνος είναι η βάση για την υγεία και την ευεξία και μαζί την άσκηση και τη διατροφή αποτελούν τα megatrends της εποχής. Ο σημερινός καταναλωτής αναζητά ολοκληρωμένες λύσεις και απαιτεί πλήρη γκάμα προϊόντων. Το κλειδί της επιτυχίας ανήκει στα επώνυμα εξειδικευμένα καταστήματα που είναι κατάλληλα διαμορφωμένα και υποστηρίζονται από τον σωστά καταρτισμένο σύμβουλο.

Η ομάδα της Media Strom στο πλευρό του νέου συνεργάτη

Ο επιχειρηματίας/franchisee θα επενδύσει σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ηγείται στον κλάδο της για περισσότερα από 55 χρόνια, αλλά και είναι Νο. 1 σε πωλήσεις, με τζίρο, διπλάσιο από τη δεύτερη εταιρεία στρωμάτων. Η MEDIA STROM του παρέχει μεταξύ άλλων βοήθεια στην εξεύρεση & εκπαίδευση του κατάλληλου προσωπικού, συνεχή υποστήριξη και ενημέρωση, τον καθοδηγεί στην επιλογή του πλέον αξιοποιήσιμου σημείου για τη λειτουργία του καταστήματος και του παρέχει αναλυτικά σχέδια και συμβουλές για την κατασκευή του. Τέλος η MEDIA STROM στηρίζει τους franchisees σε θέματα marketing, διαφήμισης, προώθησης και δημοσίων σχέσεων τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ