Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχη KAFO: Φρέσκια, ευέλικτη και ολοκληρωμένη πρόταση street café!
kafo- ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2023

KAFO: Φρέσκια, ευέλικτη και ολοκληρωμένη πρόταση street café!

σύνταξη dnhost
0 σχόλια

Το KAFO σχεδιάστηκε από μια ομάδα με 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, για να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, που βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση μέσα στην πόλη. Ταυτόχρονα δημιουργεί σημεία ενδιαφέροντος για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ με σνακ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Με τη δημιουργία ενός μοναδικού blend καφέ, ενός ξεχωριστού design και μιας δομημένης επιχειρηματικής πρότασης με διακριτά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, το KAFO κάνει τη διαφορά στην αγορά της καφεστίασης. Αποτελεί ένα ξεχωριστό concept καθώς προσφέρει όλες τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία ενός πετυχημένου street cafe με συνεχή απόδοση -ιδανική επιλογή για τον συνεργάτη franchisee που θέλει να επιτύχει στο τρέχον ευμετάβλητο περιβάλλον της αγοράς.
Στα καταστήματα ο επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει το original KAFO blend που ελέγχεται από την έμπειρη ομάδα του KAFO σε κάθε στάδιο προετοιμασίας και διάθεσης. Εκτός του επώνυμου καφέ, στη γκάμα προϊόντων συμπεριλαμβάνονται μονοποικιλιακοί καφέδες, διαφορετικές ποικιλίες τσαγιού και σοκολάτας, καθώς και αλμυρά και γλυκά σνακ. Παράλληλα, στο εσωτερικό του KAFO δίνεται έμφαση πάντα στο minimal, στα καθαρά στοιχεία και τις γραμμές.

Το KAFO από την πρώτη στιγμή παρέχει στον συνεργάτη όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία που απαιτείται και τον συμβουλεύει κατάλληλα, έτσι ώστε να πάρει τις σωστές αποφάσεις για τη νέα του επιχειρηματική δραστηριότητα.

KAFO για κάθε περιοχή
Το επιχειρηματικό μοντέλο KAFO διαθέτει τα στοιχεία εκείνα που είναι απαραίτητα για να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο
στις προκλήσεις της αγοράς. Ειδικότερα συνδυάζει προσιτή αρχική επένδυση και ευέλικτη δομή κερδοφορίας, ενώ βάσει μελέτης της κάθε αγοράς, το format των καταστημάτων και το προϊοντικό μείγμα επιλέγονται με σκοπό να αποδίδουν καλύτερα σε κάθε σημείο. Η διαφάνεια είναι ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο, καθώς για την ομάδα του KAFO δεν υπάρχουν «κρυμμένα ψιλά γράμματα».
Επιπλέον η πρόταση μετασχηματισμού χαμηλού κόστους και άμεσης εφαρμογής του KAFO, προσφέρεται για τον επιχειρηματία που επιθυμεί να αλλάξει την επιχείρησή του και να αποκτήσει σημαντικό μερίδιο στην αγορά, με τα εργαλεία και τη δυναμική ενός ισχυρού brand. Χαρακτηριστική είναι, εξάλλου, η περίπτωση του καταστήματος στον Κορυδαλλό (Ταξιαρχών 66). Στο σημείο πραγματοποιήθηκε ο μετασχηματισμός μιας επιχείρησης καφεστίασης 25 τ.μ., μέσα σε λιγότερο από πέντε ημέρες με χαμηλό αρχικό
κόστος και αξιοποιώντας υφιστάμενες υποδομές. Τα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει το επιχειρηματικό μοντέλο KAFO, έδωσαν τη δυνατότητα στον franchisee να ανταγωνιστεί άμεσα τα καταστήματα της περιοχής. Παράλληλα, τον Ιούνιο του 2023 άνοιξε στο νησί της Πάρου, το τρίτο κατάστημα franchise του KAFO αποτελώντας το τέταρτο συνολικά κατάστημα του δυναμικά αναπτυσσόμενου δικτύου.
Ανταγωνιστική επένδυση
Η πρόταση franchise KAFO διακρίνεται για τον διαχρονικό της χαρακτήρα. Πρόκειται για μια ανταγωνιστική επένδυση με χαμηλό
κόστος σε σχέση με την προβλεπόμενη ετήσια απόδοση, με την ομάδα του KAFO να δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία
του συνεργάτη – franchisee. Το επιχειρηματικό μοντέλο του KAFO είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε τα καταστήματα να προσαρμόζονται σε κάθε περιοχή. Ο συνεργάτης που θα ενταχθεί στην ομάδα του KAFO, μπορεί με την κατάλληλη καθοδήγηση να προσαρμόσει το προϊοντικό μείγμα αλλά και το format του καταστήματος στα μέτρα του και στις ανάγκες του κοινού στο οποίο απευθύνεται.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Έδρα: Αθήνα, Ελλάδα
 • Tηλ: 2106756500
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: Από 60 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: 50.000 €
 • Entry fee: 10.000 €
 • Royalties: Δεν υπάρχουν
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: [1]
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: [3]
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: [4]
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2019/2022
 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ