Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχη Cinque Wine Deli bar: Γευσιγνωσία και αγάπη για το κρασί σε ένα καινοτόμο concept

Cinque Wine Deli bar: Γευσιγνωσία και αγάπη για το κρασί σε ένα καινοτόμο concept

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Cinque Wine Deli bar, είναι το μέρος όπου οι λάτρεις του κρασιού ανά τον κόσμο έχουν βρει το «σπίτι» τους. Επιλεγμένα κρασιά από ελληνικούς αμπελώνες και παραγωγούς απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, είναι ο βασικός πυρήνας στον οποίο στηρίζεται το concept. Με κινητήριο δύναμη την αγάπη για το κρασί και τη συνεχή εξέλιξη, η επιχειρηματική πρόταση του Cinque είναι ιδανική για τον συνεργάτη franchisee που θέλει να δραστηριοποιηθεί στoν ευρύτερo χώρο της εστίασης με ένα πρωτότυπο και ιδιαίτερα αγαπητό concept διαχρονικής αξίας εξασφαλίζοντας ταχεία διείσδυση στην αγορά.

Το Cinque Wine Deli Bar, είναι ένα μοναδικό κέντρο γευσιγνωσίας κρασιών όπου η δοκιμή τους, αποκτά άλλο νόημα. Μια επίσκεψη αρκεί για να καταλάβει κανείς γιατί ξεχωρίζει στην αγορά των wine bar. Λειτουργεί, ως συνδετικός κρίκος μεταξύ του παραγωγού και του επισκέπτη, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας. Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν θα ήταν εφικτό να επιτύχει εάν δεν δινόταν ιδιαίτερη βάση στη φιλοξενία. Στόχος είναι ο επισκέπτης, είτε είναι νέος στον χώρο του κρασιού, είτε γνώστης, να βιώσει ένα ταξίδι που θα του ανοίξει νέους ορίζοντες. Απευθύνεται σε ένα πιστό κοινό που συνεχώς ανανεώνεται: σε αυτούς που θέλουν να ανακαλύψουν τη μαγεία του κρασιού κάνοντας μια χαλαρή βόλτα στους δρόμους της Αθήνας, σε αυτούς που χρειάζονται μια ξεκούραστη έξοδο μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, στους τουρίστες που έρχονται για να θαυμάσουν τις ομορφιές της Ελλάδας. Ουσιαστικά, το Cinque είναι για όλο τον κόσμο που επιθυμεί να ζήσει κάτι ξεχωριστό μέσα στην καθημερινότητά του.

Η πλούσια λίστα, με τα πάνω από τριάντα wine tastings που διαθέτει, συνιστά αναπόσπαστο μέρος όχι μόνο της ταυτότητας και της μοναδικότητάς του αλλά και της κερδοφορίας του. Εκεί λοιπόν, οι wine lovers έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στην κουλτούρα του εκλεκτού ποτού. Μαθαίνουν τον τόπο προέλευσης των κρασιών μέσα από τη χρήση χαρτών και βίντεο για κάθε wine tasting και παράλληλα απολαμβάνουν τα χρώματα, τα αρώματα και τις γεύσεις που γεμίζουν το στόμα, βλέπουν το χώμα από το αμπέλι, γίνονται μέρος μιας διαδικασίας που δεν θα μπορούσαν να ζήσουν πουθενά αλλού. Τα wine tastings διασφαλίζουν το >90% της πληρότητας των καταστημάτων του δικτύου και αποτελούν τη βάση για μια αξέχαστη εμπειρία, θετικές κριτικές αλλά και πολλές ευκαιρίες συμπληρωματικών πωλήσεων και περαιτέρω διείσδυσης σε υφιστάμενο και νέο πελατολόγιο!

Πιστή κοινότητα Cinque lovers!

Πέρα από τις ξεχωριστές εμπειρίες που παρέχει στο κοινό μέσα στο κατάστημα, το Cinque μεταφέρει την απόλαυση των πελατών του, στο σπίτι τους. Έτσι, ο πελάτης μπορεί να μοιραστεί μαζί με την παρέα του το πάθος για το κρασί από το σαλόνι του σπιτιού του, μέσω του E-Shop. Στην περίπτωση, μάλιστα, που έχει επισκεφτεί πρώτα ένα από τα καταστήματα, θα έχει τη δυνατότητα να διηγηθεί στους φίλους του τη δικιά του ξεχωριστή ιστορία, σχετικά με τη γευστική εμπειρία που βίωσε και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να οικοδομηθεί μια ικανή κοινότητα πελατών.

Ο ιδρυτής και CEO της #winelover κοινότητας Luiz Alberto, επισκέφθηκε την Ελλάδα και το Cinque Wine Deli Bar στο πλαίσιο των δέκατων γενεθλίων του της μεγαλύτερης wine lover κοινότητας. Στη διάρκεια της επίσκεψής του, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ανθρώπους του Cinque Wine Deli Bar και έδωσε μια συνέντευξη αφιερωμένη στη μοναδικότητα και την διαφορετικότητα του Cinque, το οποίο το χαρακτήρισε «σπίτι του». «Κανένα άλλο wine bar δεν με έχει κάνει να νιώσω σαν στο σπίτι μου, σαν να είμαι με την οικογένειά μου. Σα να έχω γεννηθεί σε αυτό το μέρος, σα να ανήκω εδώ. Αν με ρωτούσε κανείς τι μπορεί να προσφέρει το Cinque Wine Deli Bar σε κάποιον που αγαπάει το κρασί αλλά δε γνωρίζει πολλά πράγματα ακόμα, θα απαντούσα ότι εδώ στο Cinque Wine Deli Bar νιώθουμε ότι είμαστε όλοι ίσοι. Αυτό λοιπόν είναι που κάνει το Cinque Wine Deli Bar ιδανικό για εκείνους που θέλουν να μάθουν ουσιαστικά για το καλό κρασί και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο το προτείνω».

H πρόταση του Cinque Wine Deli Bar, είναι ιδανική για τον συνεργάτη franchisee που θέλει να δραστηριοποιηθεί σε τουριστικές καθώς και αστικές αγορές ενώ ταυτόχρονα προσφέρεται για μετασχηματισμό εν λειτουργία επιχείρησης.

Η αγάπη του κρασιού στην πιο κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση

H πρόταση του Cinque Wine Deli Bar, είναι ιδανική για τον συνεργάτη franchisee που θέλει να δραστηριοποιηθεί σε τουριστικές καθώς και αστικές αγορές ενώ ταυτόχρονα προσφέρεται για μετασχηματισμό εν λειτουργία επιχείρησης. Ο franchisee του Cinque Wine Deli Bar αποκτά μια επιχείρηση με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης και μια σειρά ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων:

  • Διασφαλίζει ταχεία διείσδυση και κερδοφορία σε τουριστικές και urban αγορές.
  • Αποτελεί προορισμό για τους επισκέπτες της Αθήνας απ΄ όλο τον κόσμο-Νο.1προορισμός στο TripAdvisor ανάμεσα σε 2.357 επιχειρήσεις.
  • Είναι ιδανικό για family business. Ευνοεί την ενασχόληση του franchisee, της οικογένειάς του ή μιας μικρής ομάδας συνεργατών. Δεν απαιτεί εξειδίκευση, αποτελεί την κατάλληλη πρόταση για επίτευξη ισορροπίας προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.
  • Διαθέτει κεντρικούς μηχανισμούς marketing, εισαγωγής νέων υπηρεσιών και online booking διασφαλίζοντας την πληρότητα σε κάθε νέο σημείο!
  • Προσφέρει διαδραστικές εμπειρίες, μαγικά ταξίδια ανακάλυψης και εκπαίδευσης στην παράδοση του κρασιού από διαφορετικούς τόπους ανά την Ελλάδα.
  • Μέσα από την εξέλιξη και την εισαγωγή νέων υπηρεσιών, δημιουργεί πολλαπλές πηγές εσόδων καθώς κάθε νέα εμπειρία που σχεδιάζεται κεντρικά αποτελεί προϊόν το οποίο εισάγεται σε κάθε σημείο του δικτύου.

Με ευέλικτο και πρωτότυπο επιχειρηματικό μοντέλο, το Cinque Wine Deli Bar προσφέρει μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση για τους franchisees και αποτελεί μια επένδυση με διαχρονικό χαρακτήρα και μεγάλο κύκλο ζωής.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ