Το Brunchsin είναι ο απόλυτος προορισμός για brunch που ικανοποιεί στο έπακρο τους γευστικούς κάλυκες και μαγεύει τις αισθήσεις. Με την εξαιρετική του κουζίνα, την υπέροχη διακόσμηση και την ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα, το Brunch(s)in δεν είναι απλώς ένα εστιατόριο, αλλά μια μοναδική γευστική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών. Το Brunch(s)in διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που συνθέτουν μια επιτυχημένη επιχειρηματική πρόταση, καθώς με τη μοναδική γκάμα προϊόντων του απευθύνεται σε ένα κοινό που συνεχώς ανανεώνεται, υπερβαίνοντας τις προκλήσεις του κλάδου της εστίασης.
Ο Σπύρος Τάσκος και η οικογένειά του, με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο και δραστηριοποίηση ετών στην αγορά της εστίασης στον Καναδά, έχουν εμφυσήσει το πάθος τους για το brunch και τη γαστρονομία σε κάθε πτυχή του concept. Η επιθυμία τους για εστίαση στο εξειδικευμένο και ποιοτικό brunch, τους ώθησε στη δημιουργία ενός μοντέρνου concept που εστιάζει στη γεύση και την ποιότητα και ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.
Ποικιλία και ποιότητα στο ελληνικό Brunch
Viral στέκι
Κερδοφόρα αγορά
Στο Brunch(s)in, δεν ακολουθούμε απλώς τις τάσεις, αλλά τις καθορίζουμε. Η δέσμευσή μας να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας, εντυπωσιακά πιάτα κάνει τους πελάτες μας να επιστρέφουν για περισσότερα. Πιστεύουμε ότι το franchising είναι ο ιδανικός τρόπος για να μοιραστούμε το μοναδικό concept του Brunch(s)in με ακόμη περισσότερους ανθρώπους, προσφέροντας ελκυστικά κίνητρα στους νέους franchisees.
Ολοκληρωμένο σύστημα franchise με πολλαπλά οφέλη
- Εξειδικευμένη προϊοντική γκάμα με εστίαση στο brunch.
- Ισχυρή ταυτότητα με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης.
- Πιστό και επαναλαμβανόμενο κοινό, που συνεχώς ανανεώνεται και έχει το δικό του στέκι.
- Αποκλειστικότητα στην προτεινόμενη περιοχή, που συνεπάγεται μεγιστοποίηση και διασφάλιση της δυναμικής ανάπτυξης του μελλοντικού συνεργάτη.
- Απλό, ευέλικτο και λειτουργικό επιχειρηματικό μοντέλο.
- Απόλυτη ισορροπία μεταξύ take- away, delivery και sit-in, λόγω της ευκολίας του προϊοντικού μείγματος.
- Ταχύτητα εξυπηρέτησης, μεγαλύτερη παραγωγικότητα, λιγότερο εξειδικευμένο προσωπικό και χαμηλότερο food cost στην κατηγορία του.
- Ωράριο λειτουργίας από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ., προσφέροντας ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής στο προσωπικό και στον νέο συνεργάτη-franchisee.
- Ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση για το δίκτυο των καταστημάτων σε όλο το φάσμα των λειτουργιών.
- Καθορισμένη στρατηγική και branding, προσαρμόζοντας τα διαθέσιμα εργαλεία για την ανάπτυξη, προβολή και προώθηση των μελλοντικών καταστημάτων.
Η καινοτόμος προσέγγιση και ο στρατηγικός σχεδιασμός του Brunch(s)in του επιτρέπουν να ξεπεράσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο ανταγωνιστικός κλάδος της εστίασης, δημιουργώντας μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση με πολύπλευρα οφέλη. Διαθέτει ένα απλό, ευέλικτο και λειτουργικό επιχειρηματικό μοντέλο, που προσφέρει ταχύτητα εξυπηρέτησης, μεγαλύτερη παραγωγικότητα, απαιτεί λιγότερο εξειδικευμένο προσωπικό και χαμηλότερο food cost στην κατηγορία του, συνθέτοντας μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση που εξασφαλίζει ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής στον νέο συνεργάτη.
-
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
- Έδρα: Παλαιών Πατρών Γερμανού 26, Θεσσαλονίκη
- Tηλ: 210 6756200
- E-mail:
- Website: brunchsin.gr
- Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Σπύρος Τάσκος
- Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
- Μέσο μέγεθος καταστήματος: 100 τ.μ.
- Μέσο Ύψος Επένδυσης: 60.000€
- Entry fee: 10.000€
- Royalties: 4%
- Διαφημιστική Συμμετοχή: 1%
-
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: [1]
- Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: [1]
- Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2021/2023
- Προέλευση: Θεσσαλονίκη
- Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
- Αυτοαπασχόληση franchisee: Κρίνεται απαραίτητη
- Aναπτυξιακοί στόχοι: Αστικά κέντρα, τουριστικές αγορές
- Διεθνείς Aναπτυξιακοί στόχοι: Κύπρος, εξωτερικό
- Περισσότερες πληροφορίες: