Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχη KIOSKY’S CONVENIENCE STORE: Από τη γειτονιά σε ολόκληρη την Ελλάδα!

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE: Από τη γειτονιά σε ολόκληρη την Ελλάδα!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE είναι τα μεγαλύτερα… μικρά καταστήματα της γειτονιάς. Σήμερα εξυπηρετούν καθημερινά περισσότερους από 100.000 καταναλωτές κι αποτελούν το μοναδικό brand που καλύπτει ήδη, σε επίπεδο διανομής προϊόντων μικρής λιανικής, περισσότερο από το 90% της γεωγραφίας της Αττικής.

Άλλαξαν τα δεδομένα στις καθημερινές συνήθειες των καταναλωτών και καθιερώθηκαν ως η «καρδιά» της γειτονιάς. Τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE μέσα από ένα διευρυμένο ωράριο, βρίσκονται δίπλα στον καταναλωτή με εκατοντάδες ποιοτικάπροϊόντα, απαραίτητα για την καθημερινότητά του, τα οποία βρίσκουμε στα 45 πλέον καταστήματα του δικτύου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πύργο Ηλείας, Λαμία και Σύρο!

kioskys convenience store franchise porto rafti

Ό,τι θέλουμε, τη στιγμή που το χρειαζόμαστε

Η αποδοτικότητα των KIOSKY’S CONVENIENCE STORE οφείλεται σε αυτόν ακριβώς τον λόγο. Είναι το σημείο όπου ο πελάτης μπορεί να αγοράσει από καπνό μέχρι και κάποιο καθαριστικό για το σπίτι, έχοντας την ίδια ώρα τη δυνατότητα να πληρώσει και κάποιον λογαριασμό, γλυτώνοντας πολύτιμο χρόνο. Παράλληλα, μπορεί να απολαύσει έναν ποιοτικό καφέ ή να προμηθευτεί ένα νόστιμο snack. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Στον χώρο του, ουσιαστικά ο πελάτης βρίσκει 6 καταστήματα σε 1. Coffee and Snack store, είδη περιπτέρου- ψιλικά, καπνικά, mini market, κάβα αλλά και service point, όλα συγκεντρώνονται στο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE. Επιπλέον, το δίκτυο βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού και για τις εξατομικευμένες προσφορές που πραγματοποιεί, μέσα από πολλαπλά κανάλια (επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα, ekiosky’s και delivery).

kioskys convenience store menidi prosopiko

Τώρα λοιπόν γίνεται φανερό γιατί το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE είναι ο ηγέτης των καταστημάτων ευκολίας, καθώς προσφέρει παροχές όπως:

 • Λειτουργία 16 ή 24 ώρες την ημέρα
 • Λειτουργία όλες τις ημέρες της εβδομάδας
 • Δωρεάν διανομή μέχρι τις 22:30
 • Εκτέλεση παραγγελιών μέσω του ekiosky’s
 • Υποστήριξη από το κέντρο εξυπηρέτησης καταναλωτών
 • Καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο προς όφελος του συνεργάτη

kioskys newTα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE προσελκύουν τους καταναλωτές περισσότερες φορές μέσα στην ημέρα.

Η «καρδιά» της γειτονιάς και… διαδικτυακά!

Εργαλείο στα χέρια πελατών και franchisees αποτελεί το www.ekioskys.gr! Οι φίλοι του brand απολαμβάνουν συμφέρουσες προσφορές και δώρα και βρίσκουν πάνω από 1.500 προϊόντα με άμεση και δωρεάν παράδοση, κάθε ώρα της μέρας, 7 ημέρες την εβδομάδα! Από την άλλη, οι συνεργάτες του δικτύου είναι σε θέση να γνωρίζουν τι θέλει ο πελάτης, γιατί και πότε το θέλει. Συνεπώς, μπορούν να δημιουργήσουν το προφίλ του και ανάλογα τις ανάγκες του, εφαρμόζουν στοχευμένες ενέργειες μάρκετινγκ προς όφελός τους!

Με το ekiosky’s, o franchisee:

 • Αυξάνει τον όγκο των παραγγελιών και τη συχνότητά τους. Κάνοντας χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ο πελάτης επιβραβεύεται με εξατομικευμένες προσφορές που οδηγούν σε cross selling.
 • Kαταλαβαίνει τα θέλω του πελάτη. Μέσω της πλατφόρμας, ο franchisee είναι σε θέση να γνωρίζει ποια προϊόντα παρουσιάζουν υψηλότερη ζήτηση και ποια όχι. Με τη σωστή προώθησή τους λοιπόν, προχωρά σε βελτιωτικές κινήσεις, αυξάνοντας την κερδοφορία του.

kioskys convenience store peiraias franchise coffee

Με το ekiosky’s, o franchisee αυξάνει τον όγκο των παραγγελιών και τη συχνότητά τους.

Πολλαπλά οφέλη για τον συνεργάτη

H INKAT A.E. καινοτόμησε, παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο στην αγορά που οδηγεί τον συνεργάτη στην κερδοφορία. «Με τον συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, προσελκύουν τους καταναλωτές περισσότερες φορές μέσα στην ημέρα. Το πρωί για καφέ και πρωινό, το μεσημέρι για σνακ, το απόγευμα και το βράδυ για τις συμπληρωματικές τους αγορές», αναφέρει ο Γρηγόρης Μαχαίρας, Διευθυντής Ανάπτυξης του δικτύου.

Συνεπώς, ο συνεργάτης έχει πολλούς και ελκυστικούς λόγους για να επιλέξει την πρόταση franchise του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, καθώς αποκτά:

 • Συνεργασία με επώνυμους προμηθευτές που ενισχύουν την εμπιστοσύνη του κοινού
 • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε επίπεδο καθημερινής λειτουργίας και εξυπηρέτησης, που εξασφαλίζει υψηλές πωλήσεις και ποιότητα υπηρεσιών
 • Πολλαπλά κανάλια διανομής (επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα, ekiosky’s και delivery)
 • Υψηλή τεχνογνωσία, αποτελεσματικά συστήματα και διαδικασίες που εξασφαλίζουν αποδοτική λειτουργία κάθε µέρα
 • Εξελιγμένο µηχανογραφικό σύστηµα µε εφαρµογές ταµειακής και εµπορικής διαχείρισης αλλά και οργανωµένο δίκτυο τακτικής τροφοδοσίας
 • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με «το κλειδί στο χέρι»
 • Eυκολία ανοίγματος μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης
 • Αποκλειστικότητα περιοχής δραστηριοποίησης του καταστήματός του

Ο συνεργάτης της KIOSKY’S CONVENIENCE STORE λαμβάνει την πλήρη υποστήριξη της INKAT A.E., μιας εδραιωμένης εταιρείας με ισχυρό όνομα στην αγορά. Aκόμα και αν δεν διαθέτει εμπειρία στον χώρο, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης μαθαίνει όσα πρέπει να γνωρίζει σε επίπεδο καθημερινής λειτουργίας και εξυπηρέτησης.

Όλα αυτά, στο πλαίσιο συνεργασίας με μία εταιρεία που διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και αποτελεσματικά συστήματα και διαδικασίες που διευκολύνουν στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματος, χτίζοντας παράλληλα πιστότητα και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες που το επιλέγουν καθημερινά για την κάλυψη μικρών και μεγάλων αναγκών.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ