Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχη Johnie Hot Dog: Το street food concept που σχηματίζει ουρές πελατών!

Johnie Hot Dog: Το street food concept που σχηματίζει ουρές πελατών!

Το Johnie Hot Dog εισέρχεται δυναμικά στον χώρο του franchising ετοιμάζοντας να ταράξει τα νερά της εστίασης.

σύνταξη dnhost
0 σχόλια

Το Johnie Hot Dog για πάνω από 15 χρόνια βρίσκεται στην καρδιά χιλιάδων ανθρώπων οι οποίοι το εμπιστεύονται για πριν, μετά ή κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στους δρόμους της Αθήνας. Το εδραιωμένο brand name, η προσιτή επένδυση, τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα και η ευκολία στο άνοιγμα και τη λειτουργία, αποτελούν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πρότασης του Johnie Hot Dog και το κάνουν μια επενδυτική ευκαιρία στον χώρο της εστίασης με πολλαπλά οφέλη για τον franchisee.

Μετά από πολύχρονη παρουσία στον χώρο του street food, το Johnie Hot Dog έχει εδραιώσει το όνομά του το οποίο είναι συνυφασμένο με την αξιοπιστία και την ποιότητα. Η επιτυχία του concept έχει σαν αποτέλεσμα ήδη τρία εν λειτουργία Johnie Hot Dog στην Αθήνα. Το πρώτο επί της Λεωφόρου Συγγρού 136, έμπροσθεν του Παντείου Πανεπιστημίου, το δεύτερο, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και Ευρυάλης στο Ελληνικό και το τρίτο, στην Ιερά Οδό 36, στο Γκάζι. Χωρίς επιτηδεύσεις και υπερβολές και με την υπόσχεση να προσφέρει καθημερινά στο κοινό του λαχταριστό, εύκολο και γρήγορο hot dog όπως κάνει τόσα χρόνια, το Johnie Hot Dog εισέρχεται δυναμικά στον χώρο του franchising ετοιμάζοντας να ταράξει τα νερά της εστίασης με το ισχυρό του όνομα, την ηγετική του θέση και την πολλά υποσχόμενη δυναμική ανάπτυξή του. Στόχος, η δημιουργία μιας μεγάλης οικογένειας Johnie Hot Dog, που θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ όλα. Να προσφέρει μοναδικό και αυθεντικό hot dog σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, πάντα σε συνεργασία με τους franchisees που πιστεύουν σε αυτό το όραμα και θέλουν να γίνουν συνοδοιπόροι στο ταξίδι προς την επιτυχία! Από την αγνότητα των υλικών, μέχρι την εξυπηρέτηση και τη γεύση, το Johnie Hot Dog πρωτοπορεί σε κάθε τομέα και δείχνει τον δρόμο για τη νέα εποχή στο hot dog. Μέσα στα 15 χρόνια που έχει στον χώρο, έχει μυήσει το κοινό του στην αυθεντικότητα και στη μαγεία της γεύσης του και πλέον γίνεται αναγνωρίσιμο από μακριά. Με σήμα το αυτοκινητάκι με τα δύο λουκάνικα,το Johnie Hot Dog είναι έτοιμο να σας ταξιδέψει στις μοναδικές γεύσεις του.

Johnie Hot Dog

Διατηρώντας την ποιότητα και την αυθεντικότητά του, το Johnie Hot Dog συνεχίζει να ενθουσιάζει καθημερινά τους χιλιάδες πελάτες του. Όραμά του είναι το κόκκινο χαρακτηριστικό σήμα να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα, μοιράζοντας χαμόγελα σε όλο το ελληνικό κοινό.

Brand name εμπιστοσύνης

Το Johnie Hot Dog γίνεται η καλύτερη παρέα πριν, μετά ή κατά τη διάρκεια μιας περιπλάνησης στην πόλη, μιας εξόρμησης μετά τη δουλειά ή ακόμα και μια λύση για φαγητό στο σπίτι. Ο πελάτης, μετά από μια μεγάλη βόλτα στους δρόμους και τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, ολοκληρώνει την έξοδό του με τον πιο κατάλληλο τρόπο και απολαμβάνει μια από τις γευστικές προτάσεις του Johnie Hot Dog  ή μπορεί να φτιάξει το δικό του custom hot dog με τα υλικά της επιλογής του. Ό,τι και να δοκιμάσει είναι απολαυστικό, ποιοτικό,αγνό, αυθεντικό και… εθιστικό! Corn dogs, bavarian, chilli cheese και bacon dogs για αυτούς που θέλουν κάθε φορά να δοκιμάζουν κάτι διαφορετικό. Classic Dog και Village Dog για τους πιο «παραδοσιακούς» ουρανίσκους, αλλά και επιλογές με λουκάνικα κοτόπουλου και γαλοπούλας και φυσικά vegan και vegetarian επιλογές, καλύπτοντας έτσι οποιαδήποτε γευστική προτίμηση.

 MG 1420

Johnie Hot Dog – Λίγα τ.μ. – υψηλή παραγωγικότητα

Είναι γεγονός πως η καντίνα του Johnie επιτυγχάνει τεράστια ποσοστά παραγωγικότητας και απόδοσης μέσα από τα λίγα μόλις τετραγωνικά μέτρα. Μικρή ομάδα μη εξειδικευμένου προσωπικού αποτελούμενη από δύο ή τρία άτομα στην εκάστοτε βάρδια, είναι αρκετά για να εξυπηρετήσουν και να ευχαριστήσουν τις τεράστιες ουρές που σχηματίζουν οι πελάτες, λαχταρώντας το αγαπημένο τους hot dog. Η εταιρεία αναλαμβάνει την πλήρη κατάρτισή τους έτσι ώστε να αποδώσουν στο μέγιστο την εξαιρετική γεύση και ποιότητα που τόσα χρόνια έχουν συνηθίσει από τα χέρια του Johnie Hot Dog.

johnie-hot-dog-street-foodΗ πιο νόστιμη πρόταση κερδοφορίας!

Με τις πολύτιμες και ανανεωμένες συνταγές του, το Johnie Hot Dog έχει δομήσει ένα πλάνο στρατηγικής ανάπτυξης το οποίο περιλαμβάνει περιοχές υψηλής εμπορικότητας που είναι κατάλληλες να φιλοξενήσουν το καλύτερο hot dog της Αθήνας. Αυτό όμως που δεν έχουμε συνηθίσει μέχρι στιγμής είναι πως η αγαπημένη καντίνα του Johnie Hot Dog ετοιμάζεται να εξαπλωθεί και υπό μια νέα μορφή. Με τη δημιουργία ενός καταστήματος που θα περιλαμβάνει μικρό καθιστικό χώρο ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν με την ησυχία τους τις αγαπημένες τους διαχρονικές συνταγές του Johnie. Δύο τύπους καταστημάτων, λοιπόν προσφέρει η επιχειρηματική πρόταση του Johnie Hot Dog η οποία εξασφαλίζει στον συνεργάτη franchisee μοναδικά προνόμια:

  • Το ισχυρό brand name που εδώ και τόσαχρόνια έχει επιτύχει την εδραίωσή τουστον χώρο του street food.
  • Πρόκειται για ένα concept πολλαπλήςαπεύθυνσης με τεράστια απήχηση σε μι-κρούς και μεγάλους και επιλογές για όλατα γούστα.
  • Δημιουργεί ευκαιρίες και προϋποθέσειςγια multi unit franchisees.
  • Μέσα από λίγα μόλις τ.μ. επιτυγχάνειυψηλή παραγωγικότητα.
  • Έχει υψηλές αποδόσεις σε επίπεδο πω-λήσεων και διαχρονική κερδοφορία.
  • Με μια μικρή ομάδα προσωπικού, εξασφαλίζει ταχύτητα εξυπηρέτησης καιυψηλά ποσοστά παραγωγικότητας.
  • Έχει χαμηλά λειτουργικά έξοδα και δεναπαιτεί χώρο με υψηλό απαιτούμενοενοίκιο.
  • Διαθέτει καθετοποιημένο σύστημα τροφοδοσίας το οποίο εξυπηρετεί και την υψηλή παραγωγικότητα και την ευκολία λειτουργίας.

Ο νέος συνεργάτης franchisee επωφελείται από τη δυναμική παρουσία, την εμπει-ρία ετών της εταιρείας και απολαμβάνειτην αποδοχή του κοινού και τα υψηλά πο-σοστά κερδοφορίας. Το επιλεκτικό πλάνοανάτυξης του Johnie Hot Dog περιλαμβάνει μεγάλα νησιά, κεντρικά σημεία σε με-γάλες πόλεις της περιφέρειας καθώς και επέκταση στην Κύπρο.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ