Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχη Hookah Joy: Η ψυχαγωγία του ναργιλέ δημιουργεί ευκαιρίες franchise

Hookah Joy: Η ψυχαγωγία του ναργιλέ δημιουργεί ευκαιρίες franchise

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Σε μια αγορά που ολοένα μεγαλώνει, το Hookah Joy αποτελεί τον παράδεισο των φίλων του Ναργιλέ. Με πλούσιο κατάλογο προϊόντων σε ό,τι αφορά τους ναργιλέδες, το Hookah-Joy δίνει ολοκληρωμένες εναλλακτικές λύσεις καπνίσματος, χρησιμοποιώντας τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες. Το Hookah Joy μοιράζεται το πάθος του για τον Ναργιλέ με το κοινό προσφέροντας πρώτης ποιότητας προϊόντα και αξεσουάρ και συγχρόνως αποτελεί μια εξιδεικευμένη επιχειρηματική πρόταση με πολλαπλές πηγές εσόδων. Μια επιχειρηματική ευκαιρία που απευθύνεται και στον ιδιώτη καταναλωτή αλλά και στον επιχειρηματία.

hookah joy store 4

 Στην φιλοσοφία του ναργιλέ η απόλαυση συνδυάζεται με τη δημιουργία κοινότητας. Αυτό είναι και βασικό μήνυμα του Hookah Joy. Το πάθος, η αγάπη και το μεράκι του Hookah Joy για την κουλτούρα του ναργιλέ είναι ο βασικός λόγος επιτυχίας του brand σε μια αγορά που συνεχώς μεγαλώνει, προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους οπαδούς. Tο μέγεθος της αγοράς καπνού και ναργιλέ το 2020 αυξάνεται ραγδαία με CAGR(ετήσιο ποσοστό ανάπτυξης) 9,9%, με τις δυτικές χώρες να δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον για τον ναργιλέ. Στην Ελλάδα, ηγέτης στον ναργιλέ είναι το Hookah Joy καθώς δεν προσφέρει μόνο προϊόντα ναργιλέ αλλά τον εκπαιδεύει σε έναν πιο εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος.

hookah. joy logo

Ο ναργιλές αποκτά συνεχώς νέους φανατικούς οπαδούς. 

Μια νέα εμπειρία καπνίσματος

Η κουλτούρα του ναργιλέ είναι και ο λόγος που ολοένα περισσότερος κόσμος επιλέγει το κάπνισμα μέσω ναργιλέ. Για τον σύγχρονο καταναλωτή, ο ναργιλές είναι πιο συναρπαστικός από τα παραδοσιακά τσιγάρα. Όχι μόνο για τα αρώματά του αλλά και επειδή έχει καλύτερη γεύση. Το εναλλακτικό κάπνισμα μέσω ναργιλέ θεωρείται πιο υγιεινό καθώς δεν περιέχει τα ποσοστά πίσσας και νικοτίνης που έχουν τα κανονικά τσιγάρα. Το κάπνισμα ναργιλέ είναι τρόπος ζωής και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Ο ναργιλές σε βάζει στην διαδικασία να γίνεις μέλος μιας ομάδας. Γίνεσαι μέρος μιας κοινότητας που έχει την ίδια απόλαυση και συγχρόνως γνωρίζεις νέους ανθρώπους, συζητάς και κοινωνικοποιείσαι.

Εξειδίκευση και άριστη εξυπηρέτηση

Το Ηοοkah Joy απευθύνεται στους λάτρεις του ναργιλέ που αναζητούν τα πιο ποιοτικά προϊόντα. Η ομάδα του Ηοοkah Joy είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση καθώς γνωρίζει ότι η σχέση με τον πελάτη ξεκινάει από τη στιγμή, που θα αγοράσει τον ναργιλέ του. Εκτός από το βασικά εξαρτήματα, το Ηοοkah Joy διαθέτει μια πλούσια γκάμα αξεσουάρ και ανταλλακτικών ναργιλέ. Η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των προϊόντων Ηοοkah Joy είναι εκείνη που δημιουργεί ισχυρές σχέσεις με τον πελάτη, ο οποίος ξέρει ότι το Ηοοkah Joy είναι ο απόλυτος προορισμός του Ναργιλέ. Εκτός  ομω ς από τους hobbista, το Hookah Joy απευθύνεται και στους επιχειρηματίες. Όσο η αγάπη για το Ναργιλέ μεγαλώνει όλο και περισσότεροι καταναλωτέςτον αποζητούν καθώς απολαμβάνουν τον καφέ τους ή το ποτό τους. Οι επιχειρηματίες του κλάδου βλέποντας αυτή την τάση να γιγαντώνεται, ενσωματώνουν το ναργιλέ στα καταστήματά τους. Και όταν μιλάμε για καλό ναργιλέ…. μια σκέψη μας έρχεται μόνο: Hookah Joy!

hookah joy store 6

Η κουλτούρα του Hookah Joy

Πάθος του Hookah Joy είναι ο ναργιλές. Και βασική αρχή του ναργιλέ είναι να «μοιράζεσαι» με άλλους ανθρώπους. Με γνώμονα αυτό η ομάδα του Hookah Joy θέλει να μοιραστεί τα μυστικά αυτής της δυναμικής αγοράς με νέους συνεργάτες, δημιουργώντας ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων. Το Hookah Joy προτείνει μια επιχειρηματική πρόταση franchise που στο επίκεντρο έχει το όφελος και την ευημερία του συνεργάτη. Εξοπλίζοντάς τον με όλα τα απαραίτητα εφόδια και εργαλεία, ο υποψήφιος συνεργάτης νιώθει ασφάλεια και είναι έτοιμος να οδηγήσει την επιχείρησή του στην επιτυχία.

Συνεργασία με τον ηγέτη της αγοράς.

Επιχειρηματική πρόταση με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Η πρόταση franchise Hookah Joy διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζεται ο νέος συνεργάτης για να κάνει το επόμενο επαγγελματικό βήμα με ασφάλεια και σιγουριά.

hookah joy store 9

Ολοκληρωμένο concept με ξεκάθαρη ταυτότητα: Το Hookah Joy προτείνει μια επιχειρηματική πρόταση με ξεκάθαρη ταυτότητα και εξειδίκευση στον χώρο του ναργιλέ. Η πολυετή πορεία της εταιρείας, την έχει εξοπλίσει με ισχυρά εργαλεία που τη διαφοροποιούν στην αγορά της. Αποκλειστικές συμφωνίες με διεθνείς προμηθευτές, διαδικασίες και συστήματα για τη βέλτιστη λειτουργία της επιχείρησης και ενέργειες marketing που αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα.

Κοινό που συνεχώς ανανεώνεται: Συνεχώς και ολοένα περισσότερο κοινό στρέφεται προς τον Ναργιλέ καθώς συνδυάζει έναν πιο υγιεινό τρόπο καπνίσματος με την αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους που έχουν την ίδια απόλαυση.

Ανταγωνιστικό προϊοντικό μείγμα: Αποστολή του Hookah Joy είναι η ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτή. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων σε συνδυασμό με τις value for money τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση, δημιουργούν ευχαριστημένους πελάτες και χτίζουν σχέσεις αξιοπιστίας και πιστότητας με το κοινό.

Ισχυρό brand name: Με την πάροδο του χρόνου έχει επιτύχει να είναι ένα αναγνωρίσιμο brand name συνώνυμο της ποιότητας, με ευρύ πελατολόγιο. Η δημοτικότητα αυτή ωφελεί και τον νέο συνεργάτη.

hookahjoy store 1

Διπλά στον συνεργάτη

Εκτός όμως από τα σημεία υπεροχής που έχει το concept του Hookah Joy, ο νέος συνεργάτης επωφελείται από ένα σύστημα υποστήριξης διαδικασιών και συστημάτων για τη σωστή και επιτυχημένη λειτουργία του καταστήματός του Με αυτό τον τρόπο ο νέος συνεργάτης λαμβάνει όλη την τεχνογνωσία, τη σωστή εκπαίδευση, τη στρατηγική marketing και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να νιώθει ασφάλεια και σίγουριά. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το κατάστημα το του θα είναι έτοιμο για το grand opening. 

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ