Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχη Fylliana: Ηγέτης στο έπιπλο, ηγέτης και στο franchising!

Fylliana: Ηγέτης στο έπιπλο, ηγέτης και στο franchising!

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Το πλούσιο προϊοντικό μείγμα σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση αλλά και την instore εμπειρία που προσφέρει στον καταναλωτή, την καθιστούν κορυφαία στον χώρο. 

Εφαρμόζοντας μια ιδιαίτερα επιτυχημένη στρατηγική πολυκάναλης ανάπτυξης, πετυχαίνει υψηλούς ρυθμούς διείσδυσης στην αγορά, ισχυροποιώντας τη δυναμική του brand. Διαθέτοντας όλα τα στοιχεία που οδηγούν στην επιτυχία, προσφέρει μια πρόταση franchise με πολλαπλά οφέλη.

fylliana franchise ilion bed concept

Σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά όπως του επίπλου, η εταιρεία εδώ και 30 χρόνια, αποτελεί ηγέτη στην κατηγορία της διαθέτοντας πιστό κοινό και ένα εκτενές δίκτυο 500 πελατών σε Ελλάδα και Βαλκανικές χώρες. Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, η δεύτερη γενιά της οικογένειας Χαλεπλή, αποφάσισε να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση και να της δώσει νέα πνοή. Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία που είχε αποκομίσει στον κλάδο των οικιακών ειδών, δημιούργησε τη Fylliana με σκοπό να προσφέρει στο κοινό οικονομικές, πρακτικές και άκρως ποιοτικές επιλογές οικιακού εξοπλισμού. Σήμερα, η εταιρεία Fylliana μένοντας πιστή στις αξίες της, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εισαγωγικές εταιρείες στον χώρο του επίπλου, εφαρμόζοντας μια επιτυχημένη αναπτυξιακή στρατηγική. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία διαθέτει 80 συνεργαζόμενα σημεία πώλησης με τη μορφή shop in shop σε όλη την Ελλάδα, εντείνοντας τους ρυθμούς διείσδυσης στην αγορά. Η παρουσία της εταιρείας σε μεγάλες διοργανώσεις και εκθέσεις αύξησε την αναγνωρισιμότητα του brand προσελκύοντας περισσότερο κοινό αλλά και νέους συνεργάτες.LOGO HORIZONTAL FINAL RED TRASPARENT

Η Fylliana προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες!

Ακολουθώντας τις ανάγκες του καταναλωτή

Ο βασικός λόγος που η Fylliana διαθέτει τόσο πιστό κοινό, είναι γιατί αφουγκράζεται τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Κατανοεί την ανάγκη να φτιάξει τον δικό του χώρο, το δικό του καταφύγιο. Ο σύγχρονος άνθρωπος θέλει να περνάει χρόνο στο σπίτι του και θέλει ο χώρος να τον εμπνέει, να τον χαλαρώνει και να τον ξεκουράζει. Με γνώμονα αυτό, η Fylliana προσφέρει συνολικές διακοσμητικές προτάσεις, σε προσιτές τιμές, σε φιλικό και οικείο σπιτικό περιβάλλον, με στόχο να ικανοποιήσει τις ανάγκες του καταναλωτή, δίνοντάς του την αφορμή αλλά και την έμπνευση για να διακοσμήσει και τον δικό του χώρο, εύκολα και οικονομικά, όπως υπογραμμίζεται και από την επικοινωνιακή πολιτική της εταιρείας.

fyllianna katastimata 1

 Κατανοώντας τις συνεχείς αλλαγές στο λιανεμπόριο, η Fylliana ακολουθεί καινοτόμες πρακτικές επιδεικνύοντας ταχύτητα προσαρμογής τόσο του concept όσο και του προϊοντικού μείγματος. Ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά της, ικανοποιεί τις ανάγκες του σημερινού καταναλωτή για value for money προϊόντα, για convenience, καθώς και για μοναδική αγοραστική εμπειρία. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει όλες τις συνιστώσες για ένα σύγχρονο retail concept, με πλούσιο προϊοντικό μείγμα, εξειδικευμένο προσωπικό, επιθετικό marketing, location strategy, merchandise, ατμόσφαιρα, service, έχοντας στο επίκεντρο τις ανάγκες του τελικού καταναλωτή. Συγχρόνως βελτιώνοντας υποδομές, σύστημα, οργάνωση, υπηρεσίες έχει ισχυροποιήσει τη θέση της έναντι του ανταγωνισμού και έχει δομήσει ένα σύστημα franchise που ωφελεί τον συνεργάτη.
 

Ιδανικός προορισμός για shopping με τεράστια γκάμα εμπορευμάτων

Ολοκληρωμένη πρόταση franchise με πολλαπλά οφέλη

H Fylliana αποτελεί μια ελκυστική και κερδοφόρα πρόταση franchise καθώς:

 • Διαθέτει επιτυχημένο και δοκιμασμένο concept που έχει ήδη εξελιχθεί σε ισχυρό brand name στην αγορά του επίπλου. Η εταιρεία Fylliana κατέχει ηγετικό ρόλο στον χώρο του επίπλου, των διακοσμητικών, των ειδών οικιακής χρήσης αλλά και του επαγγελματικού εξοπλισμού
 • Αποτελεί την πρώτη αλυσίδα πώλησης επίπλων και ειδών διακόσμησης βασισμένη 2 ισχυρές προϊοντικές κατηγορίες: Έπιπλα σπιτιού & Κήπου, Είδη διακόσμησης.
 • Διαθέτει ισχυρά πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού.
 • Προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών αλλά και τις συνθήκες της εποχής.
 • Διαθέτει μεγάλο εύρος προϊόντων που της δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της, τις λύσεις που ψάχνουν για να φτιάξουν το σπίτι που ονειρεύονται
 • Αναπτύσσει 360ο στρατηγική Marketing με αιχμή ετήσιων και μηνιαίων προσφορών με μορφή φυλλαδίων, έντονης προώθησης με τηλεοπτικά σπότ καθώς και διαφημιστικές καμπάνιες στο διαδίκτυο.
 • Διαθέτει ιδιόκτητη αποθήκη με ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης logistics WMS για παρακολούθηση του stock και της κυκλοφοριακής ταχύτητας των αποθεμάτων μέσω σύγχρονου πληροφοριακού συστήματος και διαχείρισης παραγγελιών
 • Προσφέρει μια χαμηλού ύψους επένδυση, χαμηλού ρίσκου, γρήγορης απόσβεσης επενδυμένου κεφαλαίου με χαμηλό συντελεστή σταθερών δαπανών, με λιτές δομές και μικρή απαίτηση σε προσωπικό, κατάλληλη και για family business.

fyllianna katastimata 6

Η εταιρεία από την πρώτη κιόλας στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του franchisee προσφέροντάς του τα χρήσιμα εργαλεία που θα τον οδηγήσουν στην επιτυχία:

 • Συνεχή υποστήριξη από την εταιρεία σε λειτουργικά και διοικητικά θέματα.
 • Γνωμοδότηση για την περιοχή και το εμπορικό σημείο δραστηριοποίησης.
 • Mελέτη για τη διαμόρφωση & τον εξοπλισμό του καταστήματος, σύμφωνα με την ενιαία εικόνα των καταστημάτων καθώς και δυνατότητα παράδοσης «με το κλειδί στο χέρι»
 • Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης
 • Ολοκληρωμένες δομές λειτουργίας (logistics, υποστήριξης, merchandising, IT)
 • Στρατηγικές συμφωνίες με εξειδικευμένους προμηθευτές του χώρου.

Αυτή τη στιγμή, η Fylliana διαθέτει δύο καταστήματα franchise σε Λάρισα και Αθήνα, θέτοντας γερές βάσεις για την ανάπτυξη ενός ισχυρού δικτύου συνεργατών, που μοιράζονται το όραμα και τις αξίες της.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ