Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχη Franchise Success Τεύχος 74 | Editorial

Franchise Success Τεύχος 74 | Editorial

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Είναι πράγματι μία εξαιρετική στιγμή για όλους μας στο FRANCHISE SUCCESS να παρουσιάζουμε σε αυτό το τεύχος τους πρωταγωνιστές του franchising στην Ελλάδα για το 2021.

Tο FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP διοργανώνει τα “THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021”, βραβεύοντας τους πρωταθλητές του χώρου, με στόχο να ισχυροποιήσουμε τον θεσμό του franchising στην ελληνική αγορά.

Με τη συμβολή εξειδικευμένων συμβούλων franchise, έμπειρων στελεχών και επαγγελματιών με πολυετή παρουσία στον χώρο του franchising, καλύπτοντας το σύνολο των κλάδων, επιλέχθηκαν τα δίκτυα franchise που αναδείχθηκαν στην αγορά.

Επιβραβεύονται οι αλυσίδες franchise που εφάρμοσαν βέλτιστες πρακτικές, ανέλαβαν πρωτοβουλίες, υλοποίησαν νέες στρατηγικές και επανακαθόρισαν τα δεδομένα και στον κλάδο τους αλλά και στο franchising. Δίνουμε τον λόγο σε εκείνους που αφουγκράστηκαν τον πελάτη και τις προκλήσεις των καιρών, διέγνωσαν τις αλλαγές του ανταγωνιστικού πεδίου, βελτίωσαν τη συνολική αγοραστική εμπειρία, επενδύοντας με συνέπεια στα σημεία διαφοροποίησης και μοναδικότητας του concept τους, εξελίσσοντας συστήματα και διαδικασίες, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα, μια συγκροτημένη επιχειρηματική πρόταση.

Με τα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, προβάλλοντας τους πρωταθλητές του χώρου, στόχος μας είναι η ενίσχυση της αξιοπιστίας και θωράκισης του θεσμού του franchising ως:

  • στρατηγικής ανάπτυξης επιχειρήσεων
  • επιχειρηματικής ανέλιξης και επιτυχούς αυτοαπασχόλησης
  • ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων και της υγιούς, επιχειρηματικότητας και
  • συμβολής συνολικά στην ελληνική οικονομία

Αναμφίβολα, το franchising αποτελεί έναν αξιόπιστο πυλώνα για την ελληνική οικονομία, μιας και έχοντας διανύσει ήδη μια υπερτριακονταετή πορεία, έχει αποδειχθεί μια εξαιρετική μέθοδος συγκροτημένης ανάπτυξης για επιχειρήσεις από όλους σχεδόν τους κλάδους.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP, που παρουσιάστηκε στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2021, στην ελληνική αγορά αναπτύσσονται 535 αλυσίδες franchise, ο αριθμός των καταστημάτων ανέρχεται στα 11.600, ενώ ο συνολικός αριθμός των καταστημάτων που εντάσσονται σε δίκτυα franchise (εταιρικά, franchise, shop in shop, corners), υπολογίζεται σε 20.616 σημεία πώλησης.

Ταυτόχρονα, το franchising αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική λύση είτε αυτοαπασχόλησης κι επιχειρηματικής – επαγγελματικής ανέλιξης για νέους επιχειρηματίες, είτε μετασχηματισμού για υφιστάμενους που αποζητούν νέες επιχειρηματικές προτάσεις. Ο λόγος είναι ότι το επιχειρηματικό μοντέλο στηρίζεται αφενός στην αυτοαπασχόληση και αφετέρου στην πληρέστερη αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού.

Μέσω των συστημάτων franchise, νέοι επενδυτές και υφιστάμενοι επιχειρηματίες αναζητούν τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα, έχοντας τη σιγουριά και την ασφάλεια οργανωμένων και εδραιωμένων δικτύων που έχουν αναπτύξει ελκυστικά concept, μηχανισμούς υποστήριξης. Ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε λόγω πανδημίας, τα δίκτυα franchise φαίνεται να αντιστέκονται στην κρίση, συνεχίζοντας μάλιστα την αναπτυξιακή τους πορεία.

Στόχος μας και μέσω των Τhe Franchise Success Awards είναι η προσέλκυση ποιοτικών αλλά και εκπαιδευμένων franchisees, που θα αποτελέσουν κεφάλαιο, δημιουργική δύναμη ανάπτυξης για τα υγιή, συγκροτημένα δίκτυα franchise.

Σας καλούμε να διαβάσετε τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών του 2021 και αν βλέπετε και εσείς την εταιρεία σας, το δίκτυο franchise σας, ανάμεσα στις ηγέτιδες αλυσίδες της Ελληνικής αγοράς, αξίζει να επισκεφθείτε τη σελίδα των ΤΗΕ FRANCHISE SUCCESS AWARDS, στη διεύθυνση www.franchiseawards.gr, ώστε να ενημερωθείτε λεπτομερώς σχετικά με τη διαδικασία αναζήτησης υποψηφίων και τα κριτήρια επιλογής. Η διαδικασία για την επιλογή των υποψηφίων για τα ΤΗΕ FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2022, έχει ξεκινήσει και ολοκληρώνεται στις 22 Νοεμβρίου 2021.

Συγχαρητήρια στους νικητές των FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021 και ανυπομονούμε να υποδεχθούμε τους υποψήφιους του 2022!

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ