Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχη Το Food Park City σημαίνει διασκέδαση!

Το Food Park City σημαίνει διασκέδαση!

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Στον Στρόβολο Λευκωσίας, έχει δημιουργηθεί ένας πολυσυλλεκτικός all day comfort & casual χώρος που αποτελεί το must go του εγχώριου κοινού αλλά και των τουριστών. Προσφέροντας καθημερινά, απλά, εύγευστα και value for money πιάτα, με φρέσκα και ποιοτικά υλικά σε έναν άνετο και cozy χώρο, δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να απολαύσει μοναδικές στιγμές. Το Food Park City έχει δημιουργήσει μια νέα κατηγορία καταστήματος στην αγορά, συνδυάζοντας το casual dining concept με την κουλτούρα του street food. Παράλληλα, διαθέτοντας ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης, το Food Park City αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση που οδηγεί στην ευημερία τους νέους συνεργάτες.

food park city 1

To Food Park City είναι δημιούργημα 4 φίλων που ήθελαν να φτιάξουν ένα διαφορετικό και πρωτοπόρο κατάστημα στην αγορά της Κύπρου. Μια πιο εναλλακτική και φρέσκια πρόταση στον χώρο της εστίασης. Την τελευταία δεκαετία έχει παρατηρηθεί εκρηκτική ανάπτυξη του street food. Και αν για χρόνια το street food είχε την έννοια του γρήγορου, του πρόχειρου, του μη ποιοτικού, τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει και το Food Park City είναι μέρος αυτών των αλλαγών. Ο σύγχρονος άνθρωπος αποζητά το φαγητό «στα γρήγορα», επειδή δεν έχει χρόνο, αλλά απαιτεί κάτι νόστιμο, υγιεινό και φιλικό προς την τσέπη του. Χαρακτηριστικά που έχει το street food σήμερα. «Το Food Park City είναι ένας χώρος, στον οποίο μπορεί να έρθει οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας και να περάσει ωραία με τους φίλους ή την παρέα του ή το ταίρι του. Ένας casual welcome χώρος όπου μπορεί είτε να φάει είτε να πιεί αλλά σίγουρα μπορεί να διασκεδάσει» αναφέρει ο Μαρίνος Καραγιάννης, ένας από τους 4 ιδρυτές του Food Park City στο FRANCHISE SUCCESS. Και συμπληρώνει: «πιστεύουμε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη την εποχή αυτή για «ανεπίσημες» εξόδους, σε έναν χώρο που δεν χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία να κάνεις κράτηση ή να περιμένεις για να εξυπηρετηθείς. Επίσης ο καταναλωτής του σήμερα έχει ανάγκη από καλό, πραγματικό φαγητό, σε προσιτή τιμή σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Αυτό δεν υπάρχει σε πολλά μαγαζιά στην Κύπρο. Να είναι value for money το φαγητό, με γρήγορη εξυπηρέτηση, χωρίς επισημότητες και στο τέλος να φύγεις και να πεις «πέρασα καλά σε ωραίο περιβάλλον, έφαγα καλά και «δεν μου έκοψαν το κεφάλι».

foodparkcity logo   

Food Park City: Το νέο talk of the town της Κύπρου

 Η μοναδική εμπειρία Food Park City

 H κεντρική ιδέα του Food Park City είναι το φαγητό για κάθε γούστο. Το menu του Food Park City βασίζεται σε απλές αλλά αγαπημένες συνταγές. Ευδιάκριτες, ντελικάτες και διαλεκτές γεύσεις που συντροφεύουν τις παρέες, τα ζευγάρια, τις οικογένειες όλες τις ώρες της ημέρας. Σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση, το Food Park City προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη. Το ζητούμενο βέβαια είναι, ο επισκέπτης να νιώθει οικεία και άνετα, σαν να έχει πάει βόλτα. Μια βόλτα, που στο Food Park City, σημαίνει απόλαυση και ατελείωτη διασκέδαση. Πάρτυ, θεματικές βραδιές, παρακολούθηση αθλητικών events, φαγητό και πότο είναι κάποιες από τις επιλογές που έχει κάποιος στο Food Park City.

Το Food Park City αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση που δημιουργεί μια νέα κατηγορία καταστημάτων.

Δημιουργώντας κοινότητα

Η πραγματική επιτυχία του Food Park city βρίσκεται στο γεγονός ότι είναι χώρος για όλες τις ώρες της ημέρας, που σέβεται τον χρόνο των επισκεπτών και δημιουργεί στιγμές! To Food Park City δίνει την αίσθηση στον επισκέπτη ότι βρίσκεται σε έναν χώρο που είναι δικός του. Δεν είναι το σπίτι του, ούτε το γραφείο αλλά είναι ο χώρος που θέλει να βρίσκεται. Ένα μέρος χαλάρωσης όπου μπορεί να έρθει σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Ο επισκέπτης μπορεί να χτίσει τη δική του κοινότητα στο Food Park City. Οι λαχταριστές γεύσεις του Food Park City σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση και τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει στον επισκέπτη, έχουν μετατρέψει το Food Park City στο νέο talk of the town, σημειώνοντας μια επιτυχία που έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες των δημιουργών του. Επιτυχία που επιβραβεύτηκε στα Cyprus Take Away Awards χαρίζοντας το Silver Best Takeway coffee award, το Silver Best Modern Cypriot Food award και το Gold Best new concept award στο Food Park City. Παράλληλα, η αναγνωρισόμητα και η υψηλή ζήτηση του concept οδήγησαν στη δημιουργία και δεύτερου καταστήματος στη Λάρνακα, ανοίγοντας τον δρόμο για την ανάπτυξη ενός ισχυρού δικτύου.

food park city 5

Σύστημα franchise με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Σε έναν κλάδο, που βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη, το Food Park city προσφέρει ένα ολοκληρωμένο concept. Εισάγει τον καταναλωτή σε μία νέα κατηγορία καταστημάτων που συνδυάζει το casual dinning με το street food. Διαθέτοντας ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης, ανταποκρίνεται στα θέλω του καταναλωτή και παράλληλα αποτελεί ένα επιχειρηματικό μοντέλο με βάσεις υγιούς κερδοφορίας. «Το concept μας είναι μοναδικό. Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει ήδη. Επενδύοντας κάποιος σε εμάς μειώνει το ρίσκο της αποτυχίας γιατί έχει ένα μαγαζί με καλό όνομα. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει συνέχεια και συνέπεια σε κάθε κατάστημα. Κοιτάζοντας τι υπάρχει τώρα, πιστεύω στην ανάγκη για καλό, γρήγορο φαγητό. Εμείς μπορούμε να το καλύψουμε αυτό, με σοβαρές διαδικασίες, με μεγάλο μενού που καλύπτει διάφορες και διαφορετικές ανάγκες. Οπότε θεωρούμε ότι θα έχει επιτυχία», σημειώνει ο κ. Καραγιάννης. Εκτός όμως από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του concept, η πρόταση franchise Food Park City εξοπλίζει με σημαντικά εργαλεία και εφόδια τον νέο συνεργάτη. Από την πρώτη κιόλας μέρα της συνεργασίας, η ομάδα του Food Park City βρίσκεται στο πλευρό του δημιουργώντας ένα κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ