Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχη FitnessArt: H νέα γενιά γυμναστηρίων

FitnessArt: H νέα γενιά γυμναστηρίων

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Σε μια εποχή που το fitness έχει γίνει απαραίτητο κομμάτι της ζωής μας, το Fitness Art μας εισάγει στη νέα γενιά των γυμναστηρίων. Νέοι, μοντέρνοι χώροι με μια πιο ολιστική μέθοδο εκγύμνασης, σε ένα περιβάλλον που ο ασκούμενος νιώθει ότι ανήκει σε μια κοινότητα.Το Fitness Art προσφέρει στον σύγχρονο καταναλωτή έναν χώρο έκφρασης, εκτόνωσης και εκπλήρωσης στόχων. Παράλληλα προσφέρει μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση με δυνατά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, στην fitness αγορά που συνεχώς αναπτύσσεται.

fitnessart franchise 5

Tο FitnessArt δημιουργεί μια νέα κατηγορία γυμναστηρίων, τα health andperformance club. Ένας προσεγμένος χώρος που ικανοποιεί τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, σέβεται το σώμα και τη ψυχολογία του και του δίνει την ευκαιρία να φτάσει σε υψηλές αποδόσεις. Tο FitnessArt έχει μια πιο αθλητική και ολιστική προσέγγιση – μια προσέγγιση 360° – που αναπτύσσει όλες τις fitness αρετές. Τα προπονητικά χαρακτηριστικά αυτής της προσέγγισης προέρχονται από ασκήσεις που ακολουθούν οι αθλητές. Εμπνευστής του Fitness Art είναι ο Δημήτρης Μώρος, γνωστός στον χώρο του fitness.

Ο Δημήτρης Μώρος υπήρξε ενεργός αθλητής από το 1987 μέχρι το 2004.Μετά τον αθλητισμό μπήκε στη γυμναστική ακαδημία, όπου όλες οι εμπειρίες του έγιναν γνώσεις. Από το 2007 δούλεψε αποκλειστικά ως personal trainer. Το 2008 δημιούργησε το fitnessart.gr, ένα από τα πρώτα ηλεκτρονικά περιοδικά fitness στην Ελλάδα με άρθρα και βίντεο. Ταυτόχρονα υπήρξε συντάκτης σε γνωστά περιοδικά (Esquire, Down Town, Nitro Health) σε θέματα fitness αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

fitnessart franchise 1

Το 2012, ανοίγοντας το Fitness Art έμαθε στο Αθηναϊκό κοινό τι είναι το Cross fit, καθώς ήταν από τους πρώτους που εκπαιδεύτηκε στην Cross fit προπόνηση στην Ελλάδα. «Το FitnessArt έχει μια πιο αθλητική προσέγγιση. Ο ασκούμενος θα πρέπει να είναι και γρήγορος και δυνατός και ευλύγιστος. Να έχει όλες τις αρετές του fitness καλλιεργημένες. Όχι στην υπερβολή αλλά να τις έχει κατακτήσει. Τα προπονητικά χαρακτηριστικά που χρησιμοποιεί για να αποκτήσει αυτές τις αρετές προέρχονται κυρίως από ασκήσεις που κάνουν οι αθλητές με ελεύθερα βάρη καθώς και πιο λειτουργικές. Δηλαδή όχι πολλά μηχανήματα, τα, περισσότερες αθλητικές κινήσεις, αθλητική προπόνηση με μεγάλη ποικιλία», αναφέρει ο Δημήτρης Μώρος στο Franchise Success

fitness_art_logo.jpg

Το Fitness βρίσκεται στο DNA του Fitness Art.

Ο ασκούμενος του σήμερα

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί ότι ο κλάδος του fitness βρίσκεται σε ταχεία ανάπτυξη. Ο άνθρωπος του σήμερα έχει υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που περιλαμβάνει την καλή διατροφή και την άσκηση. Η γυμναστική έχει ευεργετικά αποτελέσματα για τον ασκούμενο, εθίζοντάς τον σε έναν τρόπος ζωής γεμάτο ενέργεια και ευεξία.

Εκτός από τα οφέλη στην υγεία, ο σύγχρονος άνθρωπος επιλέγει τον μαζικό αθλητισμό καθώς τον βοηθάει στη ψυχολογία του. Μετά από μια δύσκολη μέρα, η επίσκεψή του στο γυμναστήριο, παίρνει την μορφή «εξόδου». Πέρα από την εκτόνωση, ο ασκούμενος νιώθει ότι ανήκει σε μια κοινότητα με κοινό πάθος και στόχο. Δεν τον ενδιαφέρει να είναι σε έναν χώρο που απλά γυμνάζεται. Θέλει να βρίσκεται σε έναν χώρο που τον εμπνέει να γίνει καλύτερος. Να ανήκει σε μια ομάδα που αλληλοεπιδρά και επικοινωνεί και να νιώθει ότι ο trainer του, τον υποστηρίζει και τον καθοδηγεί. Σε όλες αυτές τις ανάγκες απαντά το Fitness Art προσφέροντας μια νέα και ολοκληρωμένη εμπειρία.

fitnessart franchise 2

FitnessArt εμπειρία

Το FitnessArt διαθέτει καλαίσθητους, λειτουργικούς χώρους που δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε οι ασκούμενοι να νιώθουν άνετα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, το FitnessArt προσφέρει υπηρεσίες ολιστικής προπόνησης. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία του μαζικού αθλητισμού προσφέρει προπονητικά προγράμματα ώστε ο ασκούμενος να φτάσει στο βέλτιστο αποτέλεσμα. Οι ασκούμενοι μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε 10 προγράμματα προπόνησης, ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους τους.

Στην προσπάθειά τους αυτή δεν είναι μόνοι, καθώς δίπλα τους βρίσκονται οι εξιδεικευμένοι και άρτια καταρτισμένοι coaches-trainers του Fitness Art. Η ομάδα του Fitness Art είναι το βασικό κίνητρο που ενεργοποιεί τον ασκούμενο να συνεχίσει να προσπαθεί και να εξελίσσεται. Πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και την ικανοποιήση των αναγκών του ασκούμενου.

Η ολιστική fitness πρόταση

Fitness Art Tv

Κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των πελατών του και κατανοώντας την ανάγκη να μην «χάσουν την φόρμα τους», η ομάδα του Fitness Art προσφέρει την πρωτότυπη υπηρεσία online μαθημάτων μέσω του Fitness Art Tv. Στο ψηφιακό γυμναστήριο μπορεί ο ασκούμενος να παρακολουθήσει την προπόνηση που θέλει, όταν το θέλει, σε υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου. Η υπηρεσία Fitness Art Tv ήρθε ως ανάγκη για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ασκούμενων κατά τη διάρκεια των ιδιαίτερων συνθηκών που έφερε η πανδημία COVID-19. H υπηρεσία όμως θα παραμείνει ώστε να εξυπηρετεί τους ασκούμενους όταν βρίσκονται σε ταξίδι ή διακοπές. Έτσι θα νιώθουν συνέχεια fit αλλά και δεν θα χάνουν την επαφή με την κοινότητα του Fitness Art.

fitnessart 1 1

Επενδύοντας στην πρόταση Fitness Art

H ομάδα του Fitness Art γνωρίζει πολύ καλά πως για να φτάσεις τον στόχο σου πρέπει να έχεις και τα σωστά εφόδια. Για τον λόγο αυτό, η πρόταση Fitness Art διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία για μια επιτυχημένη επιχείρηση:

 • Αναγνωρισμένο brand name συνώνυμο του fitness.
 • Πολυετή εμπειρία στον χώρο του fitness.
 • Ολοκληρωμένο concept με ξεκάθαρη ταυτότητα και φιλοσοφία, για ένα τρόπο ζωής γεμάτο ενέργεια, ευεξία και υγεία
 • Υψηλής ποιότητας καινοτόμες υπηρεσίες από εξειδικευμένους trainers.
 • Πρόταση που εξελίσσεται έχοντας στο επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του, για βελτιώση της φυσίκης κατάστασης, την επίτευξη στόχων αλλά και την αίσθηση του «ανήκειν» σε μια κοινότητα.
 • Ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο που προσαρμόζεται στις νέες τάσεις της fitness αγοράς αλλά και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή

fitnessart franchise gym 2

 • Φιλοσοφία και υπηρεσίες που χτίζουν εύκολα πιστό κοινό
 • Δημιουργία κοινότητας που διαασφαλίζει την επαναληψιμότητα.
 • Συνεργασία με κορυφαία στο είδος της εταιρεία εξοπλισμού και μηχανημάτων γυμναστηρίου.
 • Σύγχρονο software κρατήσεων και online μαθημάτων.
 • Επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο διασφαλίζει διαχρονική κερδοφορία.
 • Γρήγορο άνοιγμα, εργαλεία grand opening & τοπικού marketing που διασφαλίζουν τη γρήγορη διείσδυση και φήμη στην τοπική αγορά.
 • Ασφάλεια και αξιοπιστία, πάντα δίπλα στον συνεργάτη καθοδηγώντας τον στα πιο καίρια σημεία.

Η ομάδα του Fitness Art γνωρίζει πολύ καλά αφενός πώς το ρόλου του coach και αφετέρου πώς να καθοδηγούν τον κάθε ενδιαφερόμενο συνεργάτη ώστε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ