Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχη Es.Co.Bar: To street καφέ με επίκεντρο τον άνθρωπο!

Es.Co.Bar: To street καφέ με επίκεντρο τον άνθρωπο!

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Το Es.Co.Bar αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους κατοίκους των Χανίων και όχι μόνο. Ένα all day spot για εξαιρετικό καφέ, ένα γευστικό σνακ, μια μπύρα ή ένα απολαυστικό κοκτέιλ. Η επιτυχία όμως, δεν κρύβεται εκεί αλλά στο γεγονός ότι το Es.Co.Bar έχει στο επίκεντρό του, την ικανοποίηση των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή προσφέροντάς του στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας του Es.Co.Bar δημιουργεί σχέσεις ασφάλειας και εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή. Φιλοσοφία, που η ομάδα του Es.Co.Bar ακολουθεί προσφέροντας μια επιχειρηματική πρόταση με διαχρονικά οφέλη για τον νέο συνεργάτη.

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά, βρίσκεται ο απόλυτος προορισμός για τις παρέες, το ζευγάρι, τον εργαζόμενο. Το Εs.Co.Bar φτιάχτηκε από 2 φίλους με βασική αποστολή να προσφέρει καθημερινά εξαιρετικό καφέ, μοναδικές γευστικές επιλογές αλλά και την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στον δικό σου αγαπημένο χώρο. «Είναι ένα φιλικό μαγαζί προς τον πελάτη, ο οποίος ξέρει ότι θα έρθει και θα πει μια κουβέντα, θα βρει παρέα. Αυτή είναι και η επιτυχία μας. Έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα το κατάστημα», αναφέρουν οι δημιουργοί του Es.Co.Bar ο Κ. Βουτσογιαννάκης και ο Γ. Σφηναρολάκης.

escobar 3

Το 2014 άνοιξε το πρώτο κατάστημα και αμέσως ο κόσμος το αγκάλιασε. Η επιτυχία του πρώτου Εs.Co.Bar, η υψηλή ζήτηση και η αναγνωρισιμότητα του concept οδήγησαν -το 2019- στη δημιουργία του δεύτερου καταστήματος, επίσης στα Χανιά. Με διαφορετικό format από το πρώτο καθώς εξυπηρετεί αποκλειστικά take away και delivery.

Επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας με μενού που ανανεώνεται

Το Es.Co.Bar έχει σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Του ανθρώπου που δεν έχει πολύ χρόνο, «κινείται» συνεχώς και απαιτεί προϊόντα υψηλής ποιότητας. Έναν εξαιρετικό καφέ το πρωί, ένα γευστικό σνακ που θα πάρει στο χέρι και ένα κατάστημα με φιλική ατμόσφαιρα που θα θέλει να χαλαρώσει. Αυτά ακριβώς προσφέρει και το Es.Co.Bar.

escobar kafe

Το Es.Co.Bar συνεργάζεται με έμπειρους roasters καφέ που μέσα στα 50 χρόνια εμπειρίας τους, ξέρουν όλα τα μυστικά του καλού καφέ. Έτσι λοιπόν, το Es.Co.Bar έχει το δικό του χαρμάνι. Η ομάδα του Es.Co.Bar έχει τόσο πάθος για το καφέ και μας εγγυάται ότι η ποιότητα του καφέ της είναι κάτι το μοναδικό. Αυτό ανακλάται στην αγάπη του κοινού για τον καφέ του Es.Co.Bar. Ήδη λοιπόν, το Es.Co.Bar διαθέτει τον καφέ του για οικιακή χρήση, σε μορφή κόκκων και πολύ σύντομα θα διαθέτει και κάψουλες.για εσπρεσομηχανή. Εκτός από τον καφέ, ο επισκέπτης στο Es.Co.Bar μπορεί να βρει λαχταριστές επιλογές για πρωινό, για ένα γρήγορο μεσημεριανό ή κάτι γλυκό για το απόγευμα. Το μενού του Es.Co.Bar έχε σχεδιαστεί για να καλύπτει πολλαπλές ανάγκες, ικανοποιώντας τις προτιμήσεις διαφόρων ηλικιών και κοινών, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μενού που ανανεώνεται ανά εξάμηνο ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του καταναλωτή.

escobar logo franchise

Φρέσκια επιχειρηματική πρόταση στην street café αγορά.

Το Es.Co.Bar χτίζει δικές του κοινότητες

Για την ομάδα του Es.Co.Bar είναι πολύ σημαντικό, ο επισκέπτης να νιώθει άνετα και οικεία μέσα στο κατάστημα, αλλά και επίσης να χαλαρώνει και να διασκεδάζει. Το Es.Co.Bar δεν είναι απλά ένα ακόμα καφέ που θα έρθει κάποιος να πιει το καφέ του και να φύγει. Έρχεται σε έναν χώρο που ξέρει ότι είναι ο χώρος του και θα περάσει καλά. Το «μαγικό» με το Es.Co.Bar είναι ότι κανένας δεν είναι μόνος του. Μπορεί να έρθει στο κατάστημα να βρει παρέα, να συζητήσει και να κοινωνικοποιηθεί. Αμέσως γίνεται μέλος μια κοινότητας που θέλει να επισκέπτεται όσο πιο συχνά γίνεται. Το Es.Co.Bar για τους θαμώνες του, είναι το τρίτο μέρος που επισκέπτονται πιο συχνά στην καθημερινότητά τους. Η φιλική και άκρως χαλαρωτική ατμόσφαιρα του Es.Co.Bar σε συνδυασμό με τα Α’ ποιότητας προϊόντα ολοένα και μεγιστοποιούν τη φήμη του brand και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανυπομονούν να ανοίξει το επόμενο Es.Co.Bar, στην περιοχή τους. Κατανοώντας τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών αλλά και την πρόσφατη υγειονομική κρίση, ενισχύει τη λειτουργία του με νέες υπηρεσίες, προσελκύοντας ακόμα μεγαλύτερο μέρος του καταναλωτικού κοινού (sit in, take away, delivery, signature προϊόντα).

coffeeee

Η essential πλευρά του καφέ

Πολλαπλά οφέλη για τον συνεργάτη

Το Es.Co.Bar προσφέρει μια φρέσκια και άκρως ελκυστική επιχειρηματική πρόταση σε μελλοντικούς συνεργάτες που επιθυμούν να μπουν στον χώρο της εστίασης και αναζητούν να κάνουν το επόμενο επιχειρηματικό τους βήμα. Η πρόταση franchise Εs.Co.Bar διαθέτει ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στη street café αγορά:

 • Αναγνωρίσιμο brand με δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο και με ολοκληρωμένο concept που εναρμονίζεται με τα θέλω και τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου καταναλωτή.
 • Μια ομάδα με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης που γνωρίζει πολύ καλά πώς κινείται η αγορά αλλά και το πώς στήνεται και λειτουργεί σωστά ένα κατάστημα. 
 • Προϊοντικό μείγμα που καλύπτει όλες τις ώρες της ημέρας, διαφορετικές ηλικίες και προτιμήσεις με αποτέλεσμα να γίνεται εύκολα αγαπητό από το κοινό
 • Φιλοσοφία καταστήματος που γρήγορα γίνεται το στέκι του καταναλωτή αναπτύσσοντας σχέσεις ασφάλειας και εμπιστοσύνης. 
 • Επιλογή του κατάλληλου format καταστήματος για άμεση διείσδυση στην τοπική αγορά.

escobar 5

Μπαίνοντας την ομάδα του Εs.Co.Bar, ο franchisee απευθύνεται σε ένα κοινό που συνεχώς ανανεώνεται. Επιπλέον, δραστηριοποιείται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και γίνεται μέλος μίας κοινότητας ανθρώπων με πάθος για τη ζωή. Τέλος, το μοντέλο λειτουργίας του Es.Co.Bar, του παρέχει την ευχέρεια να διαχειριστεί τον χρόνο του ποιοτικά, διασφαλίζοντας την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής ζωής.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Επωνυμία εταιρίας: ESCOBAR - ΒΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Κ ΣΦΗΝΑΡΟΛΑΚΗΣ Γ ΟΕ
 • Έδρα: Κυδωνίας 42, Χανιά 731 35
 • Tηλ: 210 6756200
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Κ. Βουτσογιαννάκης - Γ. Σφηναρολάκης
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: ΤΗΕ FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 50 - 100 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: € 60.000
 • Entry fee: € 12.000
 • Royalties: 2%
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: 2%
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 1
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 2
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2014/2019
 • Προέλευση: Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ