Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχη Chillbox: Το πιο ευέλικτο μοντέλο franchise στην αγορά!

Chillbox: Το πιο ευέλικτο μοντέλο franchise στην αγορά!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια
Advertorial

Μετρώντας ήδη 10 χρόνια στην αγορά κι έχοντας φέρει πρώτη την τάση του παγωμένου γιαουρτιού (frozen yogurt) στην Ελλάδα, η chillbox ανανεώνεται, οδηγεί τις νέες τάσεις στο παγωτό και το γλυκό και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο μοντέλο franchise που σέβεται τις ανάγκες του υποψήφιου επενδυτή.

chillbox franchise frozen yogurt

H Πανδημία Covid-19 ήταν μία περίοδος ενδοσκόπησης και δημιουργικότητας για την chillbox. Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική συγκυρία αλλά και την ανάγκη κάποιων ανθρώπων για επιχειρείν, φτιάξαμε ένα πακέτο franchise πολύ πιο ευέλικτο και οικονομικό σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν στην υπόλοιπη αγορά. Παράλληλα, προχωρήσαμε στον σχεδιασμό της νέας εποχής της chillbox, με νέα αισθητική των καταστημάτων, ανανεωμένη γκάμα των προϊόντων και νέα επικοινωνία.

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους…

47 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

13 καταστήματα στο εξωτερικό

7 νέα καταστήματα εν μέσω Πανδημίας 

1 ομάδα

chillbo franchise proion

Ένα ολοκληρωμένο, επικερδές και δυναμικό μοντέλο που εξασφαλίζει σταθερό food cost.

Οι Αξίες μας

Οι Αξίες μας είναι αυτές που μας καθοδηγούν σε κάθε μας βήμα και αποτελούν τη βάση για τον σχεδιασμό της Στρατηγικής μας. Συνοψίζονται στις εξής:

 • Σεβασμός

Σεβασμός στον Άνθρωπο, στο Περιβάλλον, στην Κοινωνία

 • Πολυσυλλεκτικότητα

Αγκαλιάζουμε το Διαφορετικό, Δίνουμε ευκαιρίες για Προσωπική Δημιουργία και Ανάπτυξη, Προσφέρουμε Ποικιλία Επιλογών

 • Οικειότητα

Θεωρούμε τους Υπαλλήλους και τους Συνεργάτες μας μέλη μιας Μεγάλης Οικογένειας. Θέλουμε να αισθάνονται άνετα και να εκφράζονται ελεύθερα, ακριβώς όπως συμβαίνει μέσα σε μια υγιή οικογένεια.

chillbox franchise katastima

Το Όραμά μας

Όραμά μας στην chillbox είναι να Δημιουργούμε … Στιγμές Ευτυχίας! Θέλουμε όσοι δουλεύουν με εμάς να παίρνουν χαρά από αυτό που κάνουν και όσοι μπαίνουν στα καταστήματά μας να δημιουργούν αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους! Γι’ αυτό και η κάθε δημιουργία έχει την προσωπική σφραγίδα αυτού που τη σκέφτηκε, επιλέγοντας από μία πληθώρα βάσεων και γαρνιρισμάτων, που καλύπτει όλες τις προτιμήσεις. 

Τα Προϊόντα μας

Στην chillbox είμαστε περήφανοι για τα προϊόντα μας, γιατί παρασκευάζονται από αγνά και φρέσκα υλικά, όπως φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος και πραγματικά φρούτα, χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χημικών συστατικών. Κάθε προϊόν μας έχει τη δική του αποκλειστική συνταγή, η οποία είναι αποτέλεσμα εκτενούς έρευνας και δοκιμών από έμπειρους γευσιγνώστες, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις τάσεις και τις προτιμήσεις της αγοράς.

Οι βασικές κατηγορίες προϊόντων είναι:

 • Το Παγωμένο Γιαούρτι
 • Τα Παγωτά
 • Τα Γλυκά
 • Τα Γαρνιρίσματα
 • Τα Ροφήματα

δίνοντας τη δυνατότητα στο κατάστημα να λειτουργεί όλο τον χρόνο.

Γιατί chillbox;

Γιατί είναι ένα ολοκληρωμένο, επικερδές και δυναμικό μοντέλο που εξασφαλίζει ένα σταθερό food cost, στηρίζεται σε μία μάρκα που είναι αναγνωρίσιμη από τον τελικό καταναλωτή, ενώ παράλληλα παρέχει:

 • Υψηλή ποιότητα προϊόντων, με χρήση αγνών ελληνικών πρώτων υλών, όπως φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος και πραγματικά φρούτα.
 • Χαμηλό κόστος επένδυσης, χωρίς royalties και με χαμηλά λειτουργικά κόστη.
 • Σχεδιασμό εξατομικευμένου business plan, που λαμβάνει υπόψη της ιδιαιτερότητες της περιοχής και τις ανάγκες του υποψήφιου επενδυτή.
 • Εξατομικευμένο σχέδιο καταστήματος και επίβλεψη της κατασκευής από το Τεχνικό μας Τμήμα  
 • Συνεχή υποστήριξη marketing, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της τοπικής αγοράς  
 • Συνεχή εκπαίδευση του franchisee και του προσωπικού του καταστήματος  
 • Αποκλειστικότητα Περιοχής  

Στείλτε μας το ενδιαφέρον σας για συνεργασία στο ή καλέστε μας στο 210 6628464.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ